"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| alpi | triger zaman asimi??
bugun yeni birsey daha ogrendim tabiiki uzulerek,trigerin km siniri gelmese bile 8 yilda bir degismesi gerektigini,yani biraz daha konuyu acmak gerekirse 120 binde triger ve su pompasini degistiricektim kendi arabamda (araba daha 62 binde) ama 120 bin km ye gelmese bile 8 yili gecince mutlaka degistirmemi onerdiler, bu konu hakkinda bilgisi olan varmi arkadaslar.ben masraf etmiyim derken neler geldi basima
__________________ golf GTI |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: triger zaman asimi??
Kayıs özelligini belli süre icerisinde korur. Daha sonra çatlamalardan vs kopma riski olusturur. Değiştirilmesi yerinde bir seçimdir |
| | |
| | #3 |
| Russian Girls Fan | Re: triger zaman asimi??
Bence de değiştirmelisin..Ne olur ne olmaz...Sonuçları daha acı olabilir..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| CLT | Re: triger zaman asimi??
hmm benm araç 2001 model 45binde şuan ben napsam acep .. bi kontrol ettirsekmi
__________________ |
| | |
| | #5 |
Gevrer abicim baktırt tabi değiştirmediyseniz |
| | |
| | #6 |
| alpi | Re: triger zaman asimi??
dogru, buda aklima geldi,ama yinede bu kayislarin daha saglam bi malzemeden uretilmesi gerekir,yani yila gore eskimesini diyorum, sarj dinamosunun kayisi yeni yeni catlamaya baslamisti onu degistirdim,ama ayni malzeme degildir herhalde.haftaya kapagi acip baktiricam ins catlama filan yoktur,gerci daha 6 ayim var 8 senenin dolmasina ama huylandim iyice...
__________________ golf GTI |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
doğrudur, isterse bin km yap 5-6 yıldan sonra triger lastiksel özelliğini kaybedebilir, yüklendiğin zaman kopabilir. bizde genelde kmsi gelmeden yıldan dolayı triger değiştirilir ![]() ha bir de şu var, trigeri çıkarttın baktın bişi yok sapsaglam duruyor, abicim takıver onu yerine tekrar diyemiyorsun. çıkartınca yenisini takmak zorundasın
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN Mesajı son düzenleyen carnivore : 19-06-2007 - 23:44 |
| | |
| | #8 |
| Yönetim | Re: triger zaman asimi??
Aslında motor ömrü kilometreye çokta bağlı değil...Çünkü motorun birde çalışma saati diye bişeyi var...Mesela taksileri düşünün 150.000 km'de bile motorları bitebiliyor..Motorları sürekli çalışıyor, sürekli trafik.. O açıdan kilometre öncelikli fakat km si gelmese bile özellikle triger gibi bir ekipman şakaya gelmez. |
| | |
| | #9 | |
| alpi | Re: triger zaman asimi?? Alıntı:
![]() iyi bi yuklendim gecen hafta,tabii bu muhabbeti bilmiyodum araba full yukluydu ben en iyisi 1 yada 2 aya kadar degistiriyim bu trigeri
__________________ golf GTI | |
| | |
| | #10 | |
| Re: triger zaman asimi?? Alıntı:
bu 4-5 senede bile zamandan dolayı kopabilir
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|