"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| M10B16 |
Merhaba arkadaşlar, Benim 99 model 1.8 Highline Golf aracım var.Aracıma cold air intake kit takmak istiyorum.İnternette hoşuma giden simota hava filtresini gördüm.Bu hava filtresinin takılışı kolaymıdır ve bizim hava akış metrelerine bu simota borusu sığarmı? sığarsada nasıl bu filtreyi yerleştiricez ![]() Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Simota filtre linki: http://www.hepsiburada.com/productde...m141198#tablnk |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Simota cold air intake kit hakk yardım
1.8T için olduğu söyleniyor, aracına cuk diye oturmayabilir, Turbolu versiyonda borular farklı konumlandırılıyor olabilir... Kapalı kutu içi filtre veya şunun gibi http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=otm141203 sıcak havaya karşı koruması olan filtre almanı öneririm...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| M10B16 | Re: Simota cold air intake kit hakk yardım
Zaten sıcak hava alamamak için cold air intake düşünüyorum.Bu parçanın hava akış metresine takılıyosa 1.8t lerle benim hava akış metrem aynı çapta. Blackjack linkte önerdiğin filtre çok aşşağıya inmiyo zannedersem.Ben filtreyi tampondaki ızgaranın arkasına gelicek şekilde istiyorum.Çünkü ancak ozaman daha sağlıklı soğuk hava alırım diye düşünüyorum. Bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim. |
| | |
| | #4 |
Linkte verdiğim filtre zaten firek ızgaranın oradan alıyor ve motor bölümündeki havayla karıştırmadan motora iletiyor... Turbo'daki hava emiş ağzının çapı aynıdır 1.6da da aynıdır zaten problem standart olarak ayarlanmış borulamanın farklı bir motorda farklı olma ihtimali...
| | |
| | #5 |
Hımm anladım Blackjack.Olmazsa böyle bişey araştırıp almak daha mantıklı.Peki hava akış metre bozulma riski nedir?
|
| | |
| | #6 |
Sıcak hava veya gereğinden az hava çekmediği sürece problem olacağını zannetmiyorum...
| | |
| | #7 |
yardımların için teşekkür ederim Blackjack |
| | |
| | #8 |
| Keptın | Re: Simota cold air intake kit hakk yardım
ben de okudum bütün konuyu, bana teşekkür yok mu?
__________________ |
| | |
| | #9 |
Sağolasın Orhan abim sanada teşekkür ederim |
| | |
| | #10 |
| Keptın | Re: Simota cold air intake kit hakk yardım
hehehe
__________________ |
| | |
![]() |