"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| NCM73 | Polo'da neden 220 kadran var?
Ya cok merak ediyorum. otomatik vites polo goal sahibiyim. ne kadar bastysam ne kadar ittiysem 150'den fazlasını gecmıor bu arac. peki bu zeki almanlar neden bu arabaya 220 kadran koymuslar sizce?? |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Polo'da neden 220 kadran var?
buyur burdan yak...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Polo'da neden 220 kadran var?
polo gtı'ında kadranı aynı sanırsam ondan tasaruf etmek için olabilir her modele ayrı kadran üretmektense bir kadran üretip tüm modellere takmak maliyeti düşürür ![]() boşver bendede 260 var sonunu görecem diye yırtmadım kendimi en son bişiiler gördüm 5.vitesteydim dahada giderdi herhalde 1 vites daha vardı
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: Polo'da neden 220 kadran var?
Vectra 1.6'da da 270 kadran var ama araba 220'yi zar zor görüyor. Ben de sormuştum onu, modifiye payıymış.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Polo'da neden 220 kadran var?
ekonomi amaçlıdır başka modellerdede kullanılıyor olabilir bu kadran değiştirildiği zaman ufak gibi gözüksede fabrika için çok ciddi maliyete sahip bir işlem yanılmıyorsam bu kadran golf 4 tede vardı doğrumu ![]() bu arada o araç nası geçmez 150 yi yaw benimkide 9n3 kasa ama düz vites eğimde 200 düzde 180 görüyor zaten 4. vites 170 te devir kesiyor otomatik bu kadar farkedermi ki
__________________ |
| | |
| | #6 |
| NCM73 | Re: Polo'da neden 220 kadran var?
dibine kadar bastım maltepe kadıkoy e5 yolunda 160 falan oluor bazen ama gecmıor cok komik ya.
|
| | |
| | #7 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
zeki alman muhendislerin maliyet kısma yontemlerinden biri |
| | |
| | #8 |
| ÜyeSizSiniZ | Re: Polo'da neden 220 kadran var?
Albenisi artsın die |
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
araban 1.4lt 75hp otomatik heralde. düz yolda 175-180kmh yapması gerekiyor. her otomobilin gücüne farklı kmh'leri işaret eden kadran uygulayamayacakları için std modellerde en fazla 2 tip kadran kullanıyorlar düşük güçlü modellerde 220kmh de biten tip, daha güçlülerde 260kmh'de biten kadran. özel modellerde farkedebiliyor biraz.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
ekpnomi amaçlı yapıyolar diye biliyorum her motor için ayrı üretmiyolar yani 1.4deki kadranı 2.0ada koyuyolar tabi spor modellerin farklı oluyor
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|