"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-01-2008
| ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() passatın zevki baska kullananlar bilirr.. turbosu devreye girdimi hele uzunları çakacan anlayacak öndekii efsanenin geldiğinii.. heralde iyi anlattım arkadaslar |
| | |
| | #2 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 |
valla fanatiği falan değilim passatın ama geçen gün son kasa dsg 170 lik dizel passat kullandım..eridim bittim valla süper geldi.özellikle dsg nin vites geçişleri mükemmeldi..
|
| | |
| | #3 |
| doğrudur kardess 170 bg bidee , fanatikleri demistim sende fanatik olmaya yaklasmısınnn |
| | |
| | #4 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
senin Passat güzel highline 2 zamanının harbi kral makinasıdır ama ön ızgarandaki kromumsu çubuklar çok eğreti duruyor. azcık çeki düzen ver onlara bence.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #5 |
|
hala güzel ya okadar yaslanmadıı evet farkındayım bende çift taraflı bant tutmuyor heralde ona biseyler yapacam Mesajı son düzenleyen baskam : 08-01-2008 - 02:24 |
| | |
| | #6 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
güzel araç bnde tdi binmiştim güzel geniş ferah bi araçtı oda 2005 modeldi sanırım solar sunroof mu ne vardı bitmiştim acayip bişid o..... ![]() yeni kasalarına hayranım bnde buarada 170 lik ne yaw 140 lıgın bide 170 ligimi çıktı?yoksa modlumuydu araç annamadım orayı?
|
| | |
| | #7 |
| yeni kasalar cok harika iç dizaynı filan ama bence eski kasaların durusu bir baska bu benim görüsüm sinirli bir durusu var herkesin kendi arabası güzeldir diyerekte tepkilere bir set çekeyim... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|