"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SakiN...SadE.. | O Artık Bir Efsane..Tarihimizi Hatırlayalım..Golf I den VI ya..;) |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: O Artık Bir Efsane..Tarihimizi Hatırlayalım..Golf I den VI ya..;)
golf six a3 replikası olmuş valla.. onun dışında golf 4 bence kırılma noktası ..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
milyonlarca Golf tutkunundan biri de benim ama VI'da bu efsane bitebilir benim için.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Kral neden ki? Ön tarafı farklı olur zaten, iroc conceptten yola çıkılacaktı, fakat tasarımcı değişti VW'de, Golf IV da değişecek...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: O Artık Bir Efsane..Tarihimizi Hatırlayalım..Golf I den VI ya..;)
bencde 3 te modernlik başlamış..şuan 2 yi kullanmak istemem ama 3ü kullanmak isterm şahsen ben..6 ise harbiden artık a3 le kardeşliği geçmiş ikizlik yolunda kocaman bir adım atmış ama yine de çok hoş
|
| | |
| | #6 |
ne bilim abi içimde öle kötü bi his var ya. yani artık bu son çıkan iyice gösterişli olacak gibime geliyor, Golf gibi olmak değil de, modaya uymak derdinde filan olacak galiba. sonra bu son haberler hep son Golf'ün maliyetleri kıstırılmış bişey olacağı yönünde. sonra burun tasarımı Golf'ün karakterini en iyi yansıtan yerlerden, yaya güvenliği denen bokun da ziyan etmesi muhtemel bazı ince detayları. Golf V, son gerçek Golf olabilir. nolur nolmaz sen kıymetini bil
__________________ www.travian.com.tr Mesajı son düzenleyen The KrAl : 07-03-2007 - 23:14 |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
1 2 3 te aldımmı tamamdır koleksiyon ![]() Shell Ferrari koleksiyonu gibi
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
1'i çorba parasına alırsın zaten 3 kasar biraz
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #9 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: O Artık Bir Efsane..Tarihimizi Hatırlayalım..Golf I den VI ya..;)
4 ü tek geçerim
|
| | |
| | #10 | |
| SakiN...SadE.. | Re: O Artık Bir Efsane..Tarihimizi Hatırlayalım..Golf I den VI ya..;) Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|