"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-02-2007
|
bende 2000 polo var çok memnunum ancak klıma çalıştırınca arba çok kasıyo yoğun trafikte bazan stop ediyo nedenini bilen varmı ? |
| | |
| | #2 |
| Mad Tuner | Re: klima
hacu bnim borada da oluo o ama caddy de olmuo nedense vw nin eski modellerinde bi klima problemi var da anlayamadık
__________________ ![]() VW Bora & VW Caddy |
| | |
| | #3 |
| Bu mudur? | Re: klima
2000motorda hiçbir klima sorun yapmaması lazım 1600olsa hadi diyicem hatta adamlar 1400e koyuyorlar artık enteresan yani.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: klima
klıma motordan yediği için bence biraz rolantı yükseltılerek halolabılrmış gıbı gelıyor bana
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Mad Tuner | Re: klima Alıntı:
__________________ ![]() VW Bora & VW Caddy | |
| | |
| | #6 |
| Bu mudur? | Re: klima yok ben poloy kastetmedim genel olarak ele aldım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Hacı | Re: klima
Arkadaş 2000 model demek istemiş
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
evet aynen öyle 2000 model polo demek istedim özür dilerim . 1 gün önce kırmızı ışıkta durmak için vitesi boşa aldım kılima çalışıyordu gazdan ayağımı çeker çekmez stop etti tabi haliyle firen tutmadı ve az kalsın öndeki araca tosluyodum . abi en iyisi galiba 2.0 bir araba . |
| | |
| | #9 |
bu modelde böyle sorun yaşayan varmı acaba
|
| | |
| | #10 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
normalde klimayı açtığın zaman rölanti devrinin yükselmesi gerekiyor.Mesela Golf'de klima kapalıyken 700 devir civarında olan rölanti açıkken 900 devir civarına geliyor.Rölantiyi yükseltmiyorsa klimayı açtığında stop etmesi gayet normal bence..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|