"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-05-2005 Yaş: 23
| golf yağmur sensörü???
arkadaşlar ben yeni golf aldım bahsetmiştim. aldığımdan beri ankarada yağmur kesilmedi bi haftadır bilenler bilir. yanlız tam anlayamadığım bi durum var. yağmur sensörünü bi türlü çözemedim tam olarak. normal şekilde devreye sokuyorum bazen çok hızlı çalışıyo bazen çok yavaş bazen arka arkaya 9-10 kere silip duruyo. nasıl kullanmam gerekiyo hassasiyetini mi ayarlayamıyorum acaba? açıklayacak biri varsa çok memnun olurum. saygılar...
|
| | |
| | #2 |
| alpi | Re: golf yağmur sensörü???
hizli ve yavas calismasi arabanin hizina gore oluyo,ama durdugu yerde hizlaniyorsa bi fikrim yok.ayrica direksyonun altindaki sag kolda hizi ayarlamaya yarayan bi dugme olmasi gerek, saga yada sola dogru cekiyosun,bide ordan dene.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-05-2005 Yaş: 23
| Re: golf yağmur sensörü???
ya onuda denedimde çözemiyorum açıkcası. bi kaç arkadaş sensörler öyle çalışıyo her zaman randımanlı değil falan dedi sensörü kirleniyomuş falan arabayı yağmurdan yıkatamadımda bi haftadır bilmiyorum |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye | Re: golf yağmur sensörü???
ee servise sorsana?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Uur | Re: golf yağmur sensörü???
Yağmurun şiddetine göre çalışması lazın,en azından bizimkisi öyle çalışıyor.
|
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Silecek kolunun üzerinde sağa sola hareket eden bir kolcuk olması lazım... O yağmur sensörünün hız kademe ayarıdır... Yani istediğinden fazla çalışıyorsa sola getirip kısarsın, daha fazla çalışsın istiyorsan sağa getirirsin açarsın...
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
hassasiyet ayarı yapsanda bazen tutarsız çalışacaktır illaki. malesef tüm yağmur sensörleri böyle, bende de aynı durum var. hatta bazen hiç camda su yokken ölyesine bi açınca deli gibi çalıştığını görebilirsin, olabilir
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #8 |
Hassasiyeti doğru ayarladıktan sonra sensörümden %99 memnunum... Neredeyse hiç hatalı çalışmıyor, hatta genelde sensör modunda unutuyorum yağmur olmasa bile...Nazar değmesin
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
doğrudur gerçi arakadaşın Fsı'da da cidden güzel çalışıyordu. bende acayip acayip işler yapıyor bazen işte azcık Ford parmağı olmaya görsün arabada
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
Alman yaptımmı tam yapıyor abi... Gerçekten insanı memnun edebilmek için acayip düşünüp emek sarfediyorlar... Ben bu sapıkların arabaya ekledikleri böyle ufak tefek donanımdan sayılmayan ama hoş ince olan şeylere oyuncak diyorum...Ve başka kimse yapamıyor şu işleri... Ya silecek çalışırken geri vitese takınca arka sileceğin çalışması ne demek... Geri vitese takınca aynaların aşağı inmesi ne demek... Hafızalı koltukta, anahtara ve yedek anahtara istenilirse ayrı ayrı sürücü kodunu girerek daha uzaktan arabayı acarken butun ayna ve koltukların istenilen konuma gelmesi ne demek... Yapıyor abi Almanlar...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|