"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Golf V 'in Arka Tamponunu Beğenmeyenlere... http://rapidshare.com/files/17235011/Golf_V.pdf.html Linkteki VW orjinal aksesuar katalogu... 6cı sayfada arka tampon için alternatifi görebilirsiniz... Bence güzel bir alternatif, yeni alacak olsam bu şekliyle sipariş ederdim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Golf V 'in Arka Tamponunu Beğenmeyenlere...
yeni alınacak olsa Enis bir nevi takas mı oluyor orj. tamponlar ile bunlar?(gerçi resimde ki eklemeye benziyor)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #3 |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
fiyatı nedir bu tamponun, biliyomusun??
|
| | |
| | #5 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
rapid istemeyenler kataloğa burdan ulaşabilir:http://www.vw.com.tr/satis_sonrasi/o..._aksesuar.asp# Ben çok farksız ve sade buldum fazladan para vermeye değmez, egzoz çıkışı bile yok.
__________________ |
| | |
| | #6 |
Parça No: 1K0 071 610 9AX Bu arkadaşlar, telefonla herhangi bir bayiden öğrenilebilir fiyatı... Çok bişey olacağını zannetmiyorum, olsun 300-500€...Attım yani... Resimdeki araçta Yan etek ve bagaj ustu spoiler eklemesi de yapılmış, bir de ön spoiler de var... Bence şık bir orjinal bodykit olmuş... Katalogu indirirseniz çok şık kapı eşikleri falan da var, çok beğendim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 | |
| Re: Golf V 'in Arka Tamponunu Beğenmeyenlere... Alıntı:
Girintili hatları da şık olmuş bence... Egzos çıkışı olursa egzosu da değiştirmek gerekir, o da ek maliyet, bu şekilde bırakmaları normal...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #8 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
biraz sıradan duruyor gibi bence...yani şekli fena değil ama egzos çıkışları olsa daha çık dururmuş gibi geldi bana...birde orjinal ekipman olarak geçince fiyatlar baya bir tuzlu oluyor..
|
| | |
| | #9 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: Golf V 'in Arka Tamponunu Beğenmeyenlere...
Votex kit en sade, temiz durani, benim arabamda votex kit var. Diger kitlerle hemen hemen ayni fiyatta. Ben OEM+ seviyorum, o yuzden tercih ettim. Siradanliga gelince, cok fazla goremedim ortalikta simdiye kadar....
|
| | |
| | #10 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
abi sen önce o tampondaki sinyalleri sök
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|