"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Golf IV için Hava Filitresi Nasıl Yapılır?
Arkadaşlar merhabalar golf4 1.8 4motion 20V motora sahip aracıma açık filitre uygulaması yapmak istiyorum daha önceden yaptığım octaviamda hava sensörü arızalar çıakrttı bunda arıza çıkarmayacak şekilde nasıl yapabilirim? elimde filitrem var yalnızca bunu takmak ve sensöre zarar vermemesi için uygun aparatlar arıyorum nereden bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
|
| | |
| | #2 |
| Pişman Değilim |
çok uygun fiyata hazır kitler satılıyor (metal boru) fakat açık filtre vw grubunda maf sensörü hatası illaki veriyor diye duydum
__________________ |
| | |
| | #3 |
| peki arkadaşım bu kitlerin fiyatları nelerdir ve nerede satılır? Ben Ankaradayım
|
| | |
| | #4 |
| alpi |
sensor arizasi filan vermedi bende gerci benimki 1,8t, ama benim hatamdan dolayi filtre uzerinde sogutucu gorevi yapan sensoru bozmusum , illaki bi metale degmesi gerekiyomus, ama 1,8 motorlarda ayni filtre duzenimi var onu bilemem.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #5 |
| ne kadar zamandır kullanıyorsun? araç ne?
|
| | |
| | #6 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
1.6 akl motorda aem marka açık filtre kullandım yaklaşık 25.000 km civarı..rölanti bozukluğu vs gibi bir sorunum hiç olmadı..sadece çabuk kirlendiği için daha sık temizlemek gerekiyordu..bendeki filtreyi yine aem'in golf 4 1.6 için uygun olarak satılan cold air kitiyle kullanmıştım,filtre sol ön tarafta tamponun içinde duruyordu..
__________________ |
| | |
| | #7 |
|
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için fakat bunun borusunu nereden bulabiliriz? bilen yok mu?
|
| | |
| | #8 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
|
istanbul maslak sanayi de powershop tan aldım hem filtreyi hemde borusunu..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| alpi | 1,5 sene yaklasik 8 bin km filan kullandim en sonunda sicaktan bozuldu, arac 2000 model golf4 gti. (1,8t motor)
__________________ golf GTI |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|