"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| rider Kayıt Tarihi: 26-02-2008
| Golf GT twincharger ABT modifikasyon ???
ARkadaslar merhaba adım utku golf gt aldım aracımı abt urunlerı ıle garantı dısına cıkmadan modıfıye etmek ıstıyorum.Garantı dısına cıkmadan aracıma nasıl blow off takabılırım yardımcı olurmusunuz???
|
| | |
| | #3 |
|
saol tesekkur ederım
|
| | |
| | #4 |
|
arkadaslar hicbir bilgisi olan yokmu ya ![]() bi yardim bana |
| | |
| | #5 |
| alpi |
abt kitlerinin motor icin garantisi yok sadece chipi yaptirirsan 6 ay garantisi var ama turkiyede ne kadar sure garanti veriyorlar onu bilemiyorum.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
|
abt'yi doğus oto da takıyordu, heralde o zaman garanti dısına cıkmaz ?
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #7 |
| CUPRA |
evet serviste garanti dışına çıkmaz. ABT uygulayan doğuş bulmalısın...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| alpi |
abt nin parca garantisi var zaten,chip icin 6 ay garanti veriyor, diger garanti 2 yil diye biliyorum ama diyelimki normal bi motora bu parcayi takarsan motorda biterse ona garanti vermezler ayrica bu tarz parcalarda genellikle komple kit halinde(piston,gomlek vs.) gibi fiyat verirler, abtnin sayfasinda bunlara bakabilirsiniz.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #9 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005
|
Doğuş bıraktı dıye bılıyorum ABT'yi...
|
| | |
| | #10 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
|
Dün Ankara Bilkent Sports'un önünde siyah bir golf V geçti yanımdan,siyah body kitli büyük jantlı filan,süper bi sesi vardı walla bittim yanii...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|