"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2004 Yaş: 25
| golf gt hakkinda...
arkadaslar yeni golf gt (170 hp) aldim performansindan gayet memnunum...benim sorum blow off valve taktirsak herhangibir zarari olurmu sesi iyi cikarmi... cok arastirdim internette ama hem tsi motor olan hemde blow off olan bir wv bulamadim.simdiden tesekkur ederim...
|
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: golf gt hakkinda...
çift aşırı besleme olduğundan takdir edersiniz büyük bir mühendislik var motorda.. ses uğruna sisteme müdahele etmek şu aşamada gereksiz..
__________________ |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Diesel Komp. +1...Bence hiç girme...Daha evvel tartıştık zaten bu konuyu... Hayırlı olsun, detaylı yorum ve resimleri VW Team'e bekleriz...Aracınla ilgili konu açabilirsin...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 | |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: golf gt hakkinda... Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
kaldıki başka yerde de yazdım blow off performansı olumsuz etkiler |
| | |
| | #6 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: golf gt hakkinda...
TFSI motorlarda elektronik dv var. onun icin blow off valve diye bisey soz konusu deil. Mekanik blow off valve donusumu yapabilirsin, cok pahaliya patlar. Ses cikarmak istiyorsan, spacer alacaksin, Forge en iyisi. Ben de vardi, bi sure sonra kafa agritiyor, tis tis tissss, cikardim kurtuldum. Ama dedigim gibi, eski 1.8lerde oldugu gibi blow off valve olayi yok bizim MK5larda.
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2004 Yaş: 25
arkadaslar verdiginiz bilgiler icin sagolun simdiden, bu gidisle biraz beklicez veyada spacer bakicaz |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Aracı alırken pazarlık falan edebildin mi? Kaça geldi merak ettim?...
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
hakikaten nakitte fln pazarlık imkanı oluyor mu, yoksa direkt brosur fiyatları mı gecerli? bir de anlamadıgım su, su ana kadar sadece 1 tane golf gt gordum yollarda. Neden fazla satılmıyor acaba, ozellikle fiyatı nerdeyse fsi seviyesindeyken neden bu kadar nadir satılıyor? acaba bilmedigimiz bir sorun mu var?
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #10 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
evet ben olay olur bu araba diye düşünmüştüm performansı gayet göz dolduran bir araba hemde golf kalitesinde...ben fenerbahçe stadının altındaki bayiye gittiğimde 2 yaşlı çift almıştı arabayı.. teslim alıyorlardı belki torunlarına belki çocuklarına bilemem tabide.. pek fazla görmüyorum 1 2 sefer gördüm...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|