"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ |
arkadaşlar benim poloda bass ve anfi var orjinal teybe takılı tabi elektirikte aküden çekiliyor vw servisindede taktırmadım.. sorum şu: ben aracı 15 bin bakımına veya herhangi bir şikayetimden ötürü garanti kapsamında yaptırmaya gidersem araçta bu sonradan eklenen sistemden ötürü belirli ölçüde garanti dışı bırakırlarmı örneğin elektronik aksam konusunda falan veya sorun elektronik olmasa bile gördükleri taktirde biryere işleyip daha sonra herhangi bir servise gittiğinde elektronik olarak garanti kapsamı dışıdır vs gibi bir sorun oluşurmu yani servise gitmeden önce ne var ne yok sökmek gerekirmi gerçi sadece aküyle bağlantıyı kessem yeterli olur aslında
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: Garanti Sorunsalı...
elektrik - elektronik aksamı garanti dışına çıkar |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Garanti Sorunsalı...
aslında çok saçma yaw sigortası var bilmemnesi var ne gibi zarar verebilirki peki bir kere görüldüğü taktirde işlenirmi yoksa bidahakine söksem tekrar garanti kapsamına girermi
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
sonradan müdahele ediliyo sonuçta arabaya sigorta değil nazar duasıda olsa garanti dışına çıkar benim iki tane göstergem için bile çıktı garantiden |
| | |
| | #5 | |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Garanti Sorunsalı... Alıntı:
![]() araç ne markaydı markaya görede değişiyor ya biraz bu olaylar
__________________ | |
| | |
| | #6 |
mini |
| | |
| | #7 |
hımm valla bellide olmaz bakalım vwcilerden tecrübesi olan vardır belki ![]() teşekkürler ilgilendiğin için
__________________ |
| | |
| | #8 |
ne demek bende aynı sorunları yaşıyorum mesela universal bi engine start düğmesi takıcaktım arabama 100 dolara ilk aldığım zamanlarda garanti dışına çıkar dediler gittim orjinalini aldım 343 euro + kdv bide 100 euro montaj ücreti oldu haşırt the blackboard |
| | |
| | #9 |
oha ya tezgaha bak ![]() kendin taktırsan nası anlayacaklardı ki birebir aynıysa
__________________ |
| | |
| | #10 |
birebir aynı değil işte benim taktırıcağım richbrook markaydı onların taktığı mininin oem engine start düğmesi ama ufacık düğmeye o kadar para verdim diye hala içim sızlıyo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|