"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Bİnek Araç İndirim Kampanyası
Arkadaşlar bugun yani 14.04.2008 Tarihi itibarıyla Yetkili servislerde Bakım ve bazı parçaları kapsayan %20 indirim kampanyası başladı ve iki hafta boyunca devam edecek. Yalnız Binek araçlar içindir
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Benim işime yarayan parça ve işçilikleri kapsamıyor... En son bakıma getirdim, ön takımda falan tıkırtı,gıcırtı var diye 1500lira falan çıkarmıştı arkadaşlar ![]() Yazın yaptırıcam onları da ama servise daha sokmam heralde... Golf V için 1.Bakım masrafı ne kadar Hakan?
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Eniscim motor kodu nedir aracın ? Yada bana plaka - şasi nodan birisini ilet sana tam rakamı ileteyim.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|