"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
VW,Audi,Seat,Skoda araca sahip olupta aero twin silecekleri olanlar bu silecekler iyi güzelde kışın dondurucu soğukta kaldıramıyorum,olmaz olsun böyle görsellik deyip hemen sinirlenmeyin,hırçınlaşmayın bunun da bir oluru var silecekler böyle duruyor normalde(görsellik açısından kaput altında(aero dinamik açıdan da olabilir)) ![]() ![]() bu durumda kalkmıyor silecekler şöyle kalkıdarabiliyorsunuz: arabayı stop ettikten sonra(veya "On" konumuna getirip kapattıktan sonra) belli bir süre içerisinde silecek kolunu aşağı(an alt konuma) çekerseniz(1) silecekleriniz dik konuma(2) geliyor ve sonrasında resimde gördüğünüz gibi kaldırıyorsunuz(3) (1) ![]() (2) ![]() (3) ![]() bu da video [YOUTUBE]5mbDm6u2U60[/YOUTUBE]
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. Mesajı son düzenleyen RoadFighter : 10-01-2007 - 22:00 |
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Aero Twin silecekler böyle kalkıyor
Normalde neden kalkmıyo?? Her araba için geçerlimi, mesela ben taksam??
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
yok Gökhan her araba için geçerli değil VAG arabalarının kaputu biraz daha uzun,silecekler sırıtmasın diye öyle yapmışlar galiba yani aero twin silecek ile alakası yok aslında kalkmaması durumunun,kaput engel oluyor,ve sonrasında durum anlattığım gibi işte(yukarıda) Hakancım kışın soğukta falan sileceği kaldırmak istesen ilk bakışta kaldıramıyorsun veya araba yıkarken silecek altlarını silmek isterken ya da silecekleri değiştireceğin sırada işte bu özellik ona yarıyor ![]() (arabayı alalı 1 yıl oldu ben daha yeni öğrendim bunu)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
silecekler burda yukarı kalkıyo yani soğuk havalarda el ile yaptığımız şeyi otomatik mi yapıyo anlamadımki... videodaki şey ise sileceği çalıştır kontağı kapat kalıyo orda |
| | |
| | #6 |
Enis kaptanım gelde şu durumu biraz daha aç(sen kullandığın için bilirsin) ![]() Ferhat, kolu alta çekince o konumda kalıyor silecekler ama bu kontak "on"konumunda veya araba çalışırken olan bir durum değil arabayı stop ettikten sonra oluyor(belli bir süre içinde) yani sileceği kaldırmak istediğin zaman silecekler o şekil duruyor ve sende kaldırıyorsun şimdi ki VW grubu diğer araçlarda ki silecekler diğer arabaların ki gibi yatık konumdayken kaldırılamıyor(kaput yüzünden)(hani millet yıkarken kaldırıyor ya) silecek kolunu aşağı çekerek o konuma getiriyorsun ondan sonra elinde kaldırıyorsun ![]() iyi anlaşılsın diye video bile koyduk ama bende bir arıza var galiba anlatamıyormuyum neyim
| | |
| | #7 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Ya yok, ilk resme bakarsan anlarsın, kaputun bittiği yer sileceklerin normal konumda durduğu yerin üstüne geliyor. Yani elinle son resimdeki gibi açmaya çalışınca kaputa takılıyor. Olayı anladım, saol Asım.
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
pardon o zmn bizimkilerde fark etmiyo ellede kalkıyo.. ben anlamadım yine... |
| | |
| | #9 |
bugün çıldırmayacam,bugün çıldırmayacam..
| | |
| | #10 | |
| Drifter Member =) | Re: Aero Twin silecekler böyle kalkıyor Alıntı:
vw grup yeni araçlar için geçerlii.. a3/golf vs. de böyle..hepsinde kumanda kolu aynı olduğundan aynı işlemi diğer vw group araçlardada yapabilirsiniz..
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! Arkada Kemer Takmaktan Kim Ölmüş... ; ) | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|