"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | 210 Hp Golf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Exterior - VW Votex Front Spoiler - VW Votex Sideskirts - Colour coded Rear Valance - Lowered ~65mm on Eibach Coilovers - Caractere front mesh grille - Private registration mark Interior - Kenwood Motorised DVD Headunit - Kenwood Navigation - Kenwood TV Tuner - Kenwood-iPod adapter - Alpine MRD-605 Mono amp - Alpine SWR-1242D 12" Sub woofer - Alpine MRP-F540 Multi channel amp - Alpine SWX 6.5" Component speakers - Alpine Type R Rear Coax speakers - OEM Golf GTI Leather three-spoke Flat bottom steering wheel - OEM Golf GTI Leather gearshift - Full custom Pro-charger Supercharger - Custom pipe work & manifold - Front mounted Intercooler - Caractere rear valance with twin exit exhaust (Decat) - Caractere rear hatch blend - Caractere Sport roof spoiler - Full leather Recaro Sports seats (OEM GTI/R32) - Rear seats retrimmed in Anthracite leather to match the fronts - Tar-ox 320mm Drilled & Groove 6 pot brake conversion (front) - Uprated rear discs + pads
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: 210 Hp Golf
Çok güzel duruyor, stok gibi sanki sleeper yapmışlar
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
| Re: 210 Hp Golf
neden 7x17 golfde içerde kalmaz mı ya 7x17
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
güzel aletmiş..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: 210 Hp Golf
şimdi fark ettim ![]() ![]() ![]() adam benim yapmak istediklerimi yapmuş body olarak caractere panjur votex kit ben arkaya gtı tamponu düşünüyodum
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #8 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: 210 Hp Golf
Arabaya SC falan takiliyormus, gecenlerde gordum bizim forumda, o kadar para harcayacagina GTI alirdi daha iyi, ama tabi mod ayri bi zevk. Bence baya basarili bir arac, jantlar Audi RS4 replica, 17x7leri de var sanirim, satiliyordu burda. Guzel bi calisma Ingiltere'den |
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Çok güzel olmuş, 2.0FSI falan mı bunun standart hali..? Jantları baya beğendim... İç mekanda falan orjinal parça kullanmasını da takdir ettim...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| Russian Girls Fan | Re: 210 Hp Golf
Standart gibi duran modifiye olayına hastayım.Bu araba çok tatlı olmuş.Böle abuk sabuk body kit yapanlar bu arabalardan örnek almalı bence....+jantlar müthiş....
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|