"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| 2006 Jetta 1.6 Comfortline kullanıcı kitapçığı ?
'06 Jetta comfortline için kullanıcı kitapçıgını nereden bulabilirim arkadaşlar ? İstanbul içi geçici olarak elime geçerse fotokopi yoluyla bir kopyasına da razıyım
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
napıcan ?
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Pişman Değilim | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| jetta aldı abim kitapcık problemi var.. bulabilcek gibi misin ?? güncell
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yahu kitaba bakalılarak arabamı öğrenilir boza boza çözersın . Servis ama abuk bir rakam isterler kesın.
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
ya ehliyet yok işte kitapcıktan örenicez ![]() hata veriyor mesela lastik basıncından mı veriyor neden veriyor hepsini okumak istiyorum.. cruise'un özelliklerini falan tam görmek istiyorum. öğrenmek için 50 km yol yapmaya gerek yok adamlar yazmış oraya..
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
murat barhonda o vw servisinde çalışıyordu hatırladığım kadariyla askerden önce ona sorsana .
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
| | |
| | #9 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Bilmiyorum VW'de öyle bir uygulama var mı ama Opel'de müşteri hizmetlerine mail attığında veya arayıp söylediğinde ellerinde mevcut ise aracının şasi numarasını alıp adresinize kitapçık gönderiyorlar. Her araca sonradan 1 tane ücretsiz kitapçık hakkı var Opel'de bilmiyorum VW'in böyle bir hizmeti var mı arayıp sormak lazım.
__________________ Mesajı son düzenleyen emp:) : 25-05-2008 - 18:00 |
| | |
| | #10 |
|
Webden başvurayım aslında. Denemek lazım Sagol emp
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| comfortline, jetta, kitapcık, user manual |
| Konu Seçenekleri | |
|
|