"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| alpi | 1,8t motor
Arkadaslar bu motora cip yaptiran oldumu,cok ikilemde kaliyorum bu konuda,araba 2000 model 60 binde 1,8t (180hp) golf gti.elektronik konusuna cogu kisi girme diyor sizin fikirleriniz nelerdir,bilgisi olan varsa cok sevinirim.
__________________ golf GTI |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: 1,8t motor
Bence girmemek için hiç bir sebep yok, tam tersine biçilmiş kaftan... BHP increase : 37 NM gain : 55 Bunlar Superchips'in verileri...Bence süper... Bir arkadaşım Passat 1.8T sine chip taktırdı, ve sonuçlara kendisi bile inanamadı, 5ci viteste 180den 230lara cıkarken bile acayip farketmiş...Daha düşük hızlarda sonuç zaten çok daha muhteşem...Hiç bir problem de yaşamadı henüz...1 yılı geçti sanırım...
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
bende bu motora sahip olsam yapacağım ilk iş chip+egzos ve kutu içi filtre olurdu...kesinlikle çok başarılı sonuçlar veren bir motor 1.8t...
|
| | |
| | #4 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Bu motorun turbosuna giden yağ borusu manifolta çok yakın geçiyor ve sorun çıkartıyor diye hatırlıyorum, daha sonra düzelttiler boruyu uzatarak, bu konuya da dikkat etmelisin, turbo yağsız kalıyor
|
| | |
| | #5 | |
| alpi | Re: 1,8t motor Alıntı:
abt komple yuruyen aksamda carsamba gunu takiliyor bi dahaki ayada 18 likleri takarsam ayin otomobili kosesine vericem kismetse
__________________ golf GTI | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|