"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Yenİ Sayfa Acacagim Bmw
Arkadaslar ılk once aaraba almaya karar verdıgmde auıdıyı dusundum ve dusunmekle kalmadım almaya karar verdım ve teslım almaya gıttıgımde talıhsız bbı olayla karsılastım ve vazgectım.sımdı karar verdım bır bmw alcagım ıns. yarın ılk ıs borusan oto ya gıddıp arabayı secmek olacak allah nasıp ederse neyse dusundugum ıkı arac var bır 1 serısı veıkıncısı 3 serısı ama kotamda 32 - 37 euro olcak arkadaslar sızın bıu ıkı racta hangısını terrcıh etmm lazım ona karar vermemde yardımcı olmazını ıstıyorum saygılar sımdıden tessekurelr bu aracı sadece okula ve ıstanbul ıcındekı ıslerımı halletmek ıcın alıyorum
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #2 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Yenİ Sayfa Acacagim Bmw
Salih, bence 3 serisi senin için daha iyi bir seçim olacaktır. Hayırlısı.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Re: Yenİ Sayfa Acacagim Bmw
hhayrlısı dıyelım merıc galerıye gıtcem bakcaz artık caresıne
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #4 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Yenİ Sayfa Acacagim Bmw
Yiğit'in kuzeni Borusan'da serviste mi ne çalışıyormuş. Tüyap Mc Donald's buluşmasında söylemişti. Hatta kuzeni de gelmişti buluşmaya.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Valla 3>1 ama 3 serisinin sedan kasası kadar çirkin bir araba bulmak zor piyasada... Paranın fazlasını cebinde tutup 1 serisine karar verebilirsin... Veya Mercedes'e dönebilirsin
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 | |
| Re: Yenİ Sayfa Acacagim Bmw Alıntı:
hayr varmıs bee uzulmemek lazımmıss
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr | |
| | |
| | #7 |
| Re: Yenİ Sayfa Acacagim Bmw hımm konusurum bı yıgıtle gelınce artık
| | |
| | #9 |
yarın gıdecegım borusana bakalım hayrlısı abı allahtan almadık arabayı peder 4 ceker ıstıo sımdı cok ıyı oldu yaa
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|