"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| yardım! Ben bu sesi beğenmedim
Yaklaşık bir ay sonra BMW'nin koltuğuna oturdum bu gün. Yine kullanmadım, ama sesini bir duyayım istedim.. Sonuç bu, videoya çektim. Araç tamamen standart. ve bu ses beni huzursuz etti. http://rapidshare.com/files/26181239/bmw.rar.html |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: yardım! Ben bu sesi beğenmedim
Ozanım, orta susturucu ben bırakıyom arkadaş bu işi az ilerde son susturucu var artık olduğu kadar o sizle ilgilenecek diyor bence
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Banada susturuculardan biri miladını doldurmuş gibi geldi.. Keşke kullansaydın, performansında değişiklik varmı diye..
__________________ |
| | |
| | #4 |
İşin doğrusu, arabaya oturduğum gibi herşeyi bir absürt geldi ve korktum. En son kullandığımda Riva'ya gidip gelmiştim, hatta Tan Ertan Hakan ağbilerin yanında binmiştim Kosifler'den, çok çok kötüydü ilk 3-4km'm.. Bugün de vites topuzu elime ok yabancı geldi ve üzülerek kullanmaktan vazgeçtim (bkz: deliriyorum) Kat tıkanmış, orta susturucu bitmiş.. Bunlardan biri, belki ikisi, ama canımı iyice sıkmaya yetti. Videonun kalitesini düşürdüm mecbur ama çıkan dumanı görmüşsünüzdür yine. Bir de videoda çok az oldu ama arada pat pat ta yaptı gazı bıraktıktan sonra. |
| | |
| | #5 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
Sen artık Ford cu oldun kolay kolay bırakamazsın ![]() saka bir yana ufak bir bakımdan sonra baya farkedecegi kesin. yag degişimi bile iyi gelebilir. |
| | |
| | #6 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Pat pat yapması susturucu dışında yanmamış çiğ benzindende kaynaklanabilir..Eğer öylese beyinde problemde çıkmışta olabilir.. Tabi ki bunlar varsayım, şom ağızlı diyebilirsin ![]() Bana kalırsa çok klişe bir laf olacak ama bir an önce servisin yolunu tutmalısın her neden kaynaklanmış olsada..
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: yardım! Ben bu sesi beğenmedim Alıntı:
Ozan takma kafaya ... sorunun egzoz sisteminden kaynaklandığını kesin söyleyebilirim sana. skoda üzerinde katalizörsüz egzoz sistemi üzerinde ne yaparsan nasıl ses alırsın vb konuları talim etmiştim ![]() ses aynı orta susturucu iptalli (düzboru) stock son susturuculu hale benziyor. pat pat patlaması zaten olur normalde . genelde bunu ilk aşamada orta susturucu bertaraf ediyor. ama görevini yapmıyor bence bu işte son susturucuya kalmış... zaten renginden falan belli tüm sistem artık ihtiyarladım ben diyor.. bence sen komple egzoz sistemini değiştir katalizörden sonraki. ------- egzozdan duman atma sorunu için daha sonra konuşuruz.. pek büyük bir sorun değil şu anda. benim gördüğüm.
__________________ | |
| | |
| | #8 |
Teşekkürler. Vaktim olmuyor ki arabayla ilgilenecek |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
aman Ozan bmw den sogudum falan deme sakın bı bmw fan ı kaybetmeyelım ![]() arabayla ılgılenmek gerek benımkı de bı bakım ıstıyo carbon clean ıstıyo galıba ozellıkle benımkı |
| | |
| | #10 |
evet abi senin arabada şöyle bir hava var. Tertemiz kullanılmış yorulmamış, böyle Van Kedisi gibi pırıl pırıl, ama bakımlarına da çok özen gösterilmemiş gibi. Yani bir cila atınca aslan kesilecek türden. Öyle sezdim ben bilemiyorum ![]() BMW'den soğunur mu ya.. Bugün ilk defa karşılaştırma imkanım oldu. Sabah A6'yı götürdüm bir kaç yere, öğlen de 5.20d'yi.. Audi'yi daha önce çokca aldım, hiç gezmediydim ekstradan. Çokta sevmem başkasının arabasını yok yere fuzuli kullanmayı. Ama bugün 5.20d'yle iş olunca.. O kavşak senin bu kavşak benim .. Süper!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|