"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Junior Member | Re: mdfym BMW TEAM
Borusandan bende şikayetciyim aslında ama bişey olursa arkasındalar. Benim bildiğim tek Özel Servis Gündüzler Oto. Orayı bilen yada başka yer bilen varsa diye tavsiye istiyorum.
|
| | |
| | #42 |
| MdfyM Team | Re: mdfym BMW TEAM
Ankara'daki BMW'ci arkadaşlar muhakkak görürler burayı. Açıkçası iyi bir özel servis olduğu sürece garantiden sonra ana distribütöre götürmenin anlamı yok diye düşünüyorum.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #43 | ||
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: mdfym BMW TEAM Alıntı:
Sağolasın togi.. Vize haftasındayız abi.. Naca bu yetişti.. Devam edicez haftasonu başlıyoruz tam anlamıyla ![]() Alıntı:
Hoşgeldin.. Çok güzel bir aracın var kıymetini bil ![]() Garanti sonrası srevisler yetkili servise gitmenin pek bir manası yok. Eğer gideceksen de kesinlikle Kosiflere git, Borusan çekilecek bir dert değil.. Özel servisleri de araştırarak güvenebileceğin yerler bulabilirsin. Tekrar hoşgeldin.. -pardon şimdi farkettim Ankarada olduğunu. Ankarada servis durumu nedir bilmiyorum. Açık konuşayım. Parası senin keyfini kaçırmazsa götür yetkili servise, daha rahat olur kafan. Ama yoksa gereği de yok yani. Niye? İzmit'te kör taklidi mi yapıyorum? ![]() Lightweight yapıdayımdır ben aslen. Ama bu güçsüz olacağım anlamına gelmez tabii. Var bünyemizde bir sıralı 6 Tabii son zamanlar konfor falan diye deri falan yaptık, yakında carbonfiber burun, pastik göz falan girişicem | ||
| | |
| | #44 |
| Re: mdfym BMW TEAM E90 var., E92 sedan değil Coupe ![]() Burak 2.0L'si illaki çıkar. Üst seviye falan öyle şımaramazlar, yemez. Satışlar yetersiz olur. |
| | |
| | #45 |
| MdfyM Team | Re: mdfym BMW TEAM Yok yaw cin gibisin de henüz ışınlanmayı beceremiyorsun
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #46 | |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
| Re: mdfym BMW TEAM Alıntı:
valla bana 3.20d'de bırakacaklarmış gibi geliyor hala benzinliler I6'yla başlar diye düşünüyorum.ama 4 silindir valvetronic'ide koyabilirler, daha yepyeni makine yani.
__________________ www.travian.com.tr | |
| | |
| | #47 |
| Re: mdfym BMW TEAM
Koyarlar koyarlar... Deli gibi satacak Doğu Avrupada, bilhassa Türkiye'de; bırakırlar mı ![]() Işınlanmama ramak kaldı abi |
| | |
| | #48 |
| Junior Member | Re: mdfym BMW TEAM
Araç güzel de garanti süresi boyunca 4 kere yolda bıraktı beni. Motor bile değişti (krank mili kırılmış) 1 senedir problemi yok. Borusan 195Eu diyo sdandart bakıma özel 200ytl. civarı. Fazla para vermeye gerek yok diye düşünüyorum birde bundan sonra güvenilir biyer bulmak lazım.
|
| | |
| | #49 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
cabriya ya 2.0 170 hp lik motor koyuldu bu arada.
|
| | |
| | #50 |
| TEAM PEUGEOT Kayıt Tarihi: 24-11-2004
Hayırlı olsun Ozan Başarılar
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|