"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
| Re: mdfym BMW TEAM
pug motoru değil o BMW motoru, ayıp olmasın diye pug' da yaptı bişeyler diyolar işte ![]() E92'nin bırakın 1.6sını 2.0L Valvetronic'in in çıkacağından bile şüphe var, sportiflik imajını baya yukarıda tutmak istiyorlar galiba.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #32 |
| MdfyM Team | Re: mdfym BMW TEAM Abicim bu kadar da dışlanmaz ki diğerleri
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #33 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: mdfym BMW TEAM Ben Ozan ı seviyorum hayırlı olsun Ozan kaptan, başarılar dilerim.
|
| | |
| | #34 |
| MdfyM Team | Re: mdfym BMW TEAM Valla abi Ozan da iyi kaçıyor, ama torku biraz yüksek devirde verdiği için, kaçarken fazla benzin yakıyor
| | |
| | #35 | |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: mdfym BMW TEAM Alıntı:
görünce okuyacak canımıza
| |
| | |
| | #36 |
| MdfyM Team | Re: mdfym BMW TEAM
Okuyamaz, İzmit'te
| | |
| | #37 |
| Junior Member | Re: mdfym BMW TEAM
Slm arkadaşlar bende 2003 3,16 compact var. Grantisi bitti 75000 km bakımı geldi Borusana mı yoksa özel servise mi gidim karar veremedim. Sadece yağ vs. değişecek sanırım birde kontrol.Özel servisde electronik de nasıllar yada hangi servisi tavsiye edersiniz? (Ankara)
|
| | |
| | #38 |
| Junior Member |
Slm arkadaşlar bende 2003 3,16 compact var. Grantisi bitti 75000 km bakımı geldi Borusana mı yoksa özel servise mi gidim karar veremedim. Sadece yağ vs. değişecek sanırım birde kontrol.Özel servisde electronik de nasıllar güvenebilirmiyiz yada hangi servisi tavsiye edersiniz? (Ankara)
|
| | |
| | #40 |
| Senior Member | Re: mdfym BMW TEAM
Hayırlı olsun BMWciler. Ben severim genel olarak BMW'yi, hiçbir modeline karşı bir düşmanlığım yoktur.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|