"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Mpower Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| m3'e superchager
e36 m3'e sc yapsak nasıl olur? torkun inanılmaz fark edeceğinden zaten şüphe yok.. teknik açıdan, daha önce denenmişi var mı? gören bilen var mı? değer mi değmez mi, ilerisi için ne gibi problemlerle karşı karşıya geliriz? turbodan daha uzun ömürlü olduğunu düşünsemde, çok fazla bilgi sahibi değilim sc hakkında. önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. edit: charger'ı da yanlış yazmışım. ahunzi. biri düzeltiversin onu bi zahmet
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-03-2007
|
Süperşarjın bu motora pek iyi geleceğini düşünmüyorum zira yüksek devirlerde verimi düşüyor diye biliyorum. Onun için böyle yüksek devir çeviren otomobillere turbo uygun görülüyor. Mesela Mercedes'in düşük devir çeviren motorları veya Amerikan otomobilleride süperşarja daha yatkındır. E36 kasa M3'te benim bildiğim gücünü 7000 d/dk'ın üstünde üretiyor yani turbo çok daha iyi olacaktır. Ama süperşarj'ında bu araca çok iyi geleceğini bilmek gerek. Alt devirleri çok güçlü olacaktır.
|
| | |
| | #3 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Alıntı:
| |
| | |