"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
| E92 M3 web sitesinde yerini almaya başladı (Beyaz m3 + tanıtım videosu)
Hafiften hazırlık var; İlk adreste ufak bir video yanı sıra renklerin denenebileceği bir confi. mevcut... http://www.bmw.com/com/en/index_highend.html http://www.bmw.de/de/de/index_narrow...kommstart.html Jantlar 19'' çok iyi gitmiş, direksiyondaki dikişler offf offff ![]() Bu beyaz çok feci baktıkça eriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen silver : 06-04-2007 - 01:58 |
| | |
| | #2 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
| Re: E92 M3 web sitesinde yerini almaya başladı (Beyaz m3 + tanıtım videosu)
baya inceledim resimleri. pek söyleyecek bişey yok, baktıkça içinde kayboluyorsunuz egsozlar yine harika, ilk resimde aynaların rüzgarda uçarcasına görünen müthiş tasarımı, kabinin sade, stil sahibi ve elit davetkarlığı süper, normalde bu direksiyonun kenarları alüminyum kaplamalı versiyonu var ama özellikle bu şekilde karar kılındığı belli, pedalların klasik yapısı filan, hiçbir şey durduk yere göz tırmalamamalı, çok temiz ve klas bir uyum var heryerde. yani hakikatten şu arabanın üzerinde 6 yıldan daha fazla çalışıldı ve irili ufaklı her detayda arabaya özel bişeyler yakalanabiliyor. tek kelimeyle mükemmel.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Flapları 10 derece kaldırr.. oha beyaz ohaaa dağıldım dağıldım.. ayrıca.. kadrana bak.. 9000.... V8... oha BMW oha |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
AAAaahhhh...Amannn yarabbi... Müthiş resimler ya.... Oha BMW+1...
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| Guest
mükemmel olağan üstü... söze gerek yok ...
|
|
| | #6 |
| Okangroove Kayıt Tarihi: 27-03-2007 Şehir: İstanbul Yaş: 21 Otomobil: Henüz yok
inanılmaz güzel, beyaz renk de süper olmuş.. istanbul yollarında görmek dileğiyle..
|
| | |
| | #7 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
m3 e en yakısan renk bu bence
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|