"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| E90/E91 facelift (2009 model)
Verilmişmiydi hatırlamıyorum... Şu çirkin arabayı sonunda makyajlıyorlar ![]() İlk değişiklik ikinci resimden gözüküyor, böbreğin üst kısmını kaputtan ayırmışlar... Allah'a çok şükür harbiden ![]() E92 kıvamına getirmişler, far çizgisi zaten güzeldi dokunmamışlar... Ön tampon değişiyor, marşbiyeller falan ufak tefek pek çok değişiklik var, böbreği değiştirdiler ya canımı yesinler valla ![]() Ha bu arada aynaların büyümesine dikkat edin, yeni C serisinin aynalarına ve makyajlı E nin aynalarına da dikkat edin...Hatırlayan varmıdır bilmem ama bir yazım vardı AB normları gereği üreticiler ayna boyutlarını büyütmek zorundalar artık...
__________________ Team VW |
| | |
| | #2 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
ellerıne saglık dıyelım ıyı oldu el atmaları... bu arada aynen benımde dıkkatımı cektı aynalar,zaten gecende yenı c serısının aynasına gozum takılmıstı cok buyuk cunku artık buda buyuk olunca ısın ozu ortaya cıktı... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
bence arkasınada bi el atsalar ii olur
|
| | |
| | #4 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
LED stoplar gelecek diyorlar. Şekillerinin de değişeceği söyleniyor.
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
eskisinden ii olcak gibi hadi bakalım
|
| | |
| | #7 |
| X5 3.0sd |
Ellerine sağlık BMW emektarlarının bence şu anki hali güzel ama daha güzel daha iyi olur tabiki
__________________ ![]() 735 Lxd |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Arkasına el atmışlar işte
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
stop grubundan ben çok şikayetçi değildim ama el atmaları iyi olmuş, kimse beğenmiyorsa ortada bir sorun var demektir. makyajla birlikte aradığı olgunluğa kavuşacak bence E90. yerini sağlamlaştıracak.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
1 Coupe sanki o .... hmm
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|