"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Extreme Member | E46 M3 cıkarken E36M sahibi olanlar ? Beyler şimdi yeni M3 elimizde fotolar motolar herşey yayınlandı concept sergilneli nerdeyse yıl oluyor yakında galerilere düşücektir Diğer taraftan 6 ay oncesinde 3.16 ci m paket alınıcak para ile bugunlerde 80.000km yi dvirmemiş M3 alınabiliyor hatta bazen 50K km altı bile bulabiliyorsunuz Sorum su yeni kasa gelince E46 M3 lerin fiyatı ne olur eski kasa nasıl karşılanalınır ? Zamanında E36 sı olup E46 geldiğinde fiyatları takip eden warmı ? E46 hala benim gözümde yeni çıkmış olan E92 kasadan cok güzel ama yeni megane cıktığında nefret ile karışık bir duygum wardı ama şimdi alıştım Dediğim gibi arkadaşlarım yeni kasa çirkin diyor ama yakında onada alışacağız wede bugun insanlar nasıl e46 e36 dan daha güzel diyorsa 3 sene sonrada e92 süper abi e46 dan bin kat daha güzel dicekler gibime geliyor Durumun diğer tarafı bir cuval para ile alıcağım araba bana 2 yada 3 sene zarfında ne kaybettirir onu düşünüyorum bugun 40-45 K euroya alınacak bir M3 2 yıl sonra ne kadar eder 2 yılda 30 milyar kaybetmeye imkanım tahamülük yok enayi durumuna düşmek istemiyorum Diğer taraftan 321 tane midlli farklı bir özel bir 3 serisi Sonra sokaktaki bir sürü E46 kasaya bakıyorum bu arabalara binenler nasıl hissediyor düşünmeye çalışıyorum arabalarını satıp E9X kasa bişi alıcaklarmı diyorum kendime Anladığınız üzere kafam karışık diğer taraftan fiyatı nerdeyse düşmeyen bir Evo VII - VIII rakibimiz war yada modifiye imkanı ile s2000 olmadı sıfır km bir euro gti bile alınabiliyor o paraya Kısacası biri bana bugun M3 lerin fiyatlarını ortalama olarak 45K euro kabul edersek 6 aylık periyodlar ile fiyatının ne olucağını tahminlerini yazarmı ? Bugun 6 Ay sonrası 1 Yıl sonrası 18 Ay sonrası 2 Yıl sonrası 30 Ay sonrası Gibi ? |
| | |
| | #2 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
| Re: E46 M3 cıkarken E36M sahibi olanlar ?
drahte , malesef kimse kesin bişey söyleyemez ama 2 senede 30 milyar deger kaybıda biraz fazla kötümser bir tahmin gibi duruyor e46 m3 ler 2 sene sonra 25 bin euro olsa (senin dedigin kayba göre) e36 m3 8-10 bin olur (temizi kalırsa oda) e36 316-318-320 ler 2-3 bin euro falan olur diger marka eski modellerin bedavaya verilmesi gerekir ![]() yani demek istedigim uygun fiyata alıcagın temiz bi e46 m3 u 2 sene kullansan max edicegin zarar 10-12 bin euro olur bence büyük kaza yaparsan veya 50 bin kmde aldıgın arabayı 150 bine getirirsen 2 senede o zaman deger kaybı artabilir... not: bu tahminler euronun enflasyona göre hemen hemen aynı kalacagına göre söylüorum... kriz mriz olurs azaten hepsi şaşar |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Zaten ikinci elde E46M3lerin fiyatı oldukça düşmüş durumda... Ama denildiği gibi iki-uc sene icinde arabanın kilometresine 100.000km daha ekleyip, artık yıl olarakta eskimesini göz önünde bulundurursan bende 10-15 bin euro kaybın olacaktır gibime geliyor...Ama bu enayi konumuna düşmek değildir yani bu şekilde bakmamak lazım olaya...Sonuçta arabanın kilometresini üçe katlıyorsun, bunun yıpranması var, zaten şuan bile 3-4 yaşında olacak aldığın araç...Falan filan... Bende 18 aya kadar farkedilir bir zarar olmaz, sonrasında yeni kasanın yayılmasıyla ve arabanında artık eskimeye baslamasıyla fiyat inmeye başlayacaktır...Ama attım tabi 10-15bin değilde, 8-10 bin de olabilir bu fark...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Yenisi gelince biraz daha düşer. Ama M3 bu çok fazla kaybetmez değer. Tipine gelince.. E46 M3 çıktığında E36'cılar neler neler demişti.. ![]() 4 egzost isteyen kim, yanlarda krom isteyen mi oldu, ne bu böyle yuvarlak yuvarlak hede hödö |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|