"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Live Today Die Tomorrow | e34 520 hakkında bilgi verebilecek!!
Herkese selamlar arkadaşlar,ismim Cemali foruma bugün üye oldum ve ilk konum bu Aslında kaput uzatma işlemlerine bakarken şans eseri gördüm ve üye olmak istedim.ne yazıkki şu anda bir bmw sahibi deilim ama allah kısmet ederse aralık ayında e34 kasa 520 almayı düşünüyorum.sizden ricam öncelikle beni aranıza kabul etmeniz vede 520 hakkında bilgisi olanların beni biras aydınlatması.nedenini bilmiorum ama bu araba beni kendine çoook çekio hastalık durumuna geldi diebilirim![]() şimdiden ilgi gösteren herkese tşk ler |
| | |
| | #2 |
| BNG & VTEC | Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!!
hoşgeldin aramıza ![]() 520le ılgılı ne bılmek ıstıosun ,ben kullanıorum 96dan beri
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Live Today Die Tomorrow | Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!! Alıntı:
öncelikle bilmek istediğim şey benzin meselesi benzini sömürdüğünü biliyorum ama ben utanarakta olsa sanırım sıralı sistem lpg yaptırıcam bu işlemin motora zararı oluyormu?arabayı ne şekilde etkiler?ayrıca kullanmış biri olarak (zannedersem hala kullanıorsun)manuelmi yoksa otomatiğimi tavsiye edersin bana?
| |
| | |
| | #4 |
| BNG & VTEC | Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!!
şimdi sana tavsıyem 94den oncelerını alma.motor teknolojısi farkı var. bızdekı 95 model bunlar 2.0ve sıralı 6 silindir ve 24 valf motora sahıp.honda vtecleri bılırsen bmwdede benzer bı sıstem var adı vanos .4000devırde devreye gırıyor ve benzın hava oranını degsıtırerek perf sunuor sana,kısacası 4000devırden dusuk devırlerde kullanıgın surece 1.6lar gıbı yakor. lpg araba ne olursa olsun sadece motor ömrünü kısaltır.onun dısında güzel olur ![]() bendekı manuel.manuel almanı tavsıye ederım ,yakıt, kullanım zevki ,servis açısından
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Live Today Die Tomorrow | Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!!
çok saol tşk ederim,94 den önceki modellerde böle bişi olduğunu söylemen gerçektende çok işime yarayacak.en azından tekrardan düşünmeme ve ona göre karar vermeme olanak sağlayacak bilgiler.
|
| | |
| | #6 |
| ///M POWER Kayıt Tarihi: 02-08-2007 Yaş: 26
| Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!!
bu modelın bulabılıyosan beyazını bul derım efsane olursun
__________________ |
| | |
| | #7 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
benım bıldıım 93 ler fılanda 2.0 24 valf 150 hp vanos olayını bılmıorum ama...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
lpg motorun ömürünü filan çürütmez zaten 94 model arabadan bahediyoruz. manuel vites al çünkü 13 yıllık otomoatik şanzumandan mutlaka sorun çıkar otomatik şanuzmanı aç kapat hiç tamir etmesen bile 1.000 ytl. marka model fark etmez istersen otomatik vites tofaş olsun. ortalama da 10-15 lt arasında yakıt tüketimin olur fabrika verilerine bakıp karar verme
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
vanoslu motorlara sıralı lpg omuyor dıye bılıyorum ama
|
| | |
| | #10 | |
| Live Today Die Tomorrow | Re: e34 520 hakkında bilgi verebilecek!! Alıntı:
ama işin içine sürüş zevkide girince manuel ön plana çıkıyor.zannedersem manuel olacak ve şu vanos olayınıda bir araştırmam lazım.
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|