"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-12-2007
|
kardeşler ben bu sene mezun oldum ve sonunda babamın söz verdiği gibi bana bir bmw m6 alındı. performansından memlunum fakat bu arabanın 0-100 km ye çıkışını birazdaha düşüremezmiyiz 4.6 yı ve 1de ben arabama neler yapabilirim?performansı daha nasıl yükseltebilirim?bana cevap yazarsanız çok bahtiyar olurum |
| | |
| | #2 |
| Keptın |
daha önce ne kullanıyordun ki M6'nın performansı yetmiyor da arttırmaya çalışıyorsun?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
|
hartge çip yapabilirsin mesela??
|
| | |
| | #5 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hartge ve HAMANN başta olmak üzere, BMW üzerine profesyonelce modifikasyon işleri yapan firmalar var. Bunların ürünlerine bir göz at derim. Ama M6'da kayda değecek bir performans artışı istiyorsan, ciddi artış olması lazım ve bunlar da aracın şehir içi günlük kullanım özelliğini iyice azaltacaktır. Komple egzost, çip, air intake diye başlanılabilir. Abartılırsa egzantrik lafı çıktı ağzımdan. DINAN M6 için bir şeyler yapmış olabilir. Onlar da sağlam işler yaparlar. Benim görüşüm ise ellememen yönünde. |
| | |
| | #6 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Penta Motor la bi görüş bence ama Ankarada şubeleri yok sanırım
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
|
Schnitzer hamann gibi markalara yönel bence
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-12-2007
|
tamam da bu benim ilk arabam oluyor.daha önce babamın arabasını kullanırdım.ayrıca performansı yetmiyor değil de ben küçük çocukluğumdan beri böyle bi hayalim wardı yani yardım ederseniz sevinirim ama arabamın şu anda jantını bile değiştirmedim. ilk haliyle duruyor.tavsiyeniz yoksa öyle kalacak.tamamen sizin görüşlerinize bağlı çünkü ben bu konuda pek bi şey bilmiyorum.
|
| | |
| | #9 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yazdık bir şeyler dikkat ettiysen. |
| | |
| | #10 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
kelleners derım youtubeta bak videolarına
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|