"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| bmw benzin göstergesi sorunlu,ışık yanar yanmaz benzin bitiyor
selam arkadaşlar,bmw 2002 compact 3.16 sahibiyim.benzin göstergesinde sorun var,ışık yanar yanmaz benzin bitiyor.yakıt ışığında sorun sadece anladığım kadarıyla çünkü benzin ışığı yanıncaya kadar gösterge doluluk oranını normal gösteriyor.sizce sorun ne olabilir,olmadık yerlerde yolda kalmamak için sürekli fazladan benzin alıyorum. bunu yaptırmanın maliyeti tahimini ne kadar olabilir? birde cam açma kapama düğmesi kırıldı(vites kolunun yanında olan cam açma butonu),bununda maliyetini biliyormusunuz acaba? değerli cevaplarınız için teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: bmw benzin göstergesi sorunlu,ışık yanar yanmaz benzin bitiyor
bence sen en yakın bi servise git yada güvendiğin bi servise git....bence benzin deposundaki müşür mü derler ne derler onda bi takılma gibi bişey var gibi geldi...yada beyinle ilgili bi sorun olabilir yanlış seviyede ışık yanıyordur inşallah beyinle ilgili değildir pahalıya patlayabilir...
|
| | |
| | #3 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: bmw benzin göstergesi sorunlu,ışık yanar yanmaz benzin bitiyor
Düğmede bir şey yok. Değiştirilir, fazla bir şey de tutmaz Borusan'a gitmezsen bunun için. Yakıt göstergesi ile ilgili benim tahminim, fazla gösterdiği. Ölçümde hata oluyor sabit bir şekilde, depo bitmek üzereyken ışık yanıyor anca. Bunun için yetkili servis gerekebilir. Gerekmeyebilir de. İstanbul'dasın, bildiğin tanıdık usta varsa oraya bir git. Olmadı Kosifler/Borusan. |
| | |
| | #4 |
özel servisi tercih edicem ben o zaman.hangi özel servisi önerirsiniz bunun için? borusana selamınaleyküm demek 200€ dan başlıyor da.. bostancı sanayide teknit oto vardı,tavsiye edermisiniz? not:anadolu yakasında oturuyorum edit:sayın thekillingroad,haklısın sanırım fazla gösteriyor.50ytl lik benzin koydum (hadi depoda da olsa 10ytllik benzin) yarım depoya çıktı gösterge.normal değil dimi bu? |
| | |
| | #5 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
Benzin şamandırasında bi aksilik olabilir. Zor bir şey değil servise git sıkıntı çektirmeden yaparlar diye düşünüyorum Ben küçükken başımıza gelmişti bu E36 320coupede olmuştu sene 93 tü |
| | |
| | #6 |
| .. Kayıt Tarihi: 17-12-2004 Yaş: 26
yakıt pompasınıda bozmuş olabilirsin dikkat et. sürekli depo dibindeyken binme çabuk bozulur yakıt pompaları..
|
| | |
| | #7 |
benzin şamandırasında sorun varmış,hallettim arkadaşlar
|
| | |
| | #8 |
| Keptın | Re: bmw benzin göstergesi sorunlu,ışık yanar yanmaz benzin bitiyor
hadi geçmiş olsun o halde ![]() maliyeti ne oldu? nerede yaptırdın?
__________________ |
| | |
| | #9 |
şamadıraya 190tl verdim.tanıdık bi elektirikçiye götürmüştüm,10tl de ona işçilik attım |
| | |
| | #10 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Hayırlı olsun, hallettiğine sevindim. invisible833 güzel bir noktaya değinmiş. Sürekli depo dipte kullanmayın aracı. Bilhassa BMW motorları yakıt konusunda çok hassastır. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|