"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Dentist07 |
Arkadaşlar 2 yıldır bu foruma üyeyim, her anlamda eski ve kullandığım arada yardımlarınızı çok gördüm, tşkler.. ![]() forumda bu araç için çok fazla aradım ama bi konu bulamadım. umarım daha sonra bu arabayı düşünen arkadaşlarada yardımı olur. ![]() dün 2003 model 3.30d bir araba içi pazarlık yaptım ve 34000euro ya anlaştık, az bi kapora verdim 7 gün müsade aldım vs filan. dolu bir araba. ancak bu model hakkında çok fazla bir bilgim yok. bikaç galerici arkadaşıma fiyat uygunluğunu ve performansını sordum tavsiyelerini aldım ve bu aracı daha önceden incelemiş bir ustaya sordum ve pazarlığını yaptım. (verilen kaparo arada bi arkadaş olduğu için vazgeçilebilecek cinsten, 250ytl sadece.) şimdi sizinde yardımlarınızla sağlıklı bir karar almak istiyorum. bu aracı kullanan yada bilen arkadaşların tavsiyesini bekliyorum. fiyat, performans,sıkıntıları ve artılarını yazarsanız sevinirim. araçta gördüğüm ve incelediğim kısımlar -iki parça çamurluk, ön kaput(lokal) boyalı -triptronik -harman kordon -sunroof -katlanır ayna -elk. arka perde -deri döş. -genel görüntü temiz (belki ilk sahibini bile bulurum/ 2006 ekimde istanbuldan daire karşılığı Antalyaya alınan patlıcan moru bir araç.))) ![]() sadece 6 günüm kaldı
__________________ pacific800 Mesajı son düzenleyen pacific3 : 28-08-2007 - 04:59 Sebep: başlık |
| | |
| | #2 |
| Dentist07 | Re: Bmw 3.30d ???
gncl
__________________ pacific800 |
| | |
| | #3 |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: Bmw 3.30d ???
aracın fotosu falan yokmu hocam?? yada link falan |
| | |
| | #4 |
| | |
| | #5 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
aracın fıyat çok iyi dizel olması dolayısı ıle... turbosu ne alemde ona bakılması lazım..bi de kaç bgdı bunlar onu bılmıorum 204 mu?
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
abi normalde gayet iyi bir araç... benim açımdan bir dezavantajı renk (ama zevkler renkler tartışılmaz) onun dışında motora ve gövdeye baktırmak lazım... sonuçta pis benzinden dolayı sanki bu motorlarda sorun çıkıyor gibi şeyler duymuştum onu da öğrenirsen tadından yenmez. |
| | |
| | #7 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
107k düşündürüyor beni açıkcası ![]() Çok klasik olacak ama eğer yetkili servise gitmişse Borusan'dan bir geçmişini iste aracın, hiç bir şey yok denilip dünya şeyi çıkan bmw'ler biliyorum bu şekilde... Yada en azından detaylı kontrolden geçirt yetkili serviste... Dediğim gibi kilometre az değil, çıkardımı iyi masraf çıkarır motor... Onun dışında iç dış perfromans dört dörtlük araç orası ayrı ![]() Bu arada bi 8-10k euroyu daha gözden çıkarabilirsen, 2006 20k kilometrede e90 320d alabilirsinki süper araç... Mesajı son düzenleyen silver : 29-08-2007 - 11:42 |
| | |
| | #8 |
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. bugün baya bi düşündüm ve şu kararı aldım. bu araç 190bg. yeni 3.20d 163 bg. 27 bg çok fazla bi fark değil benim için. biri 2003 dieri 2006. yeni her zaman yenidir ve 320d motor teknolojiside çok farklılaştı, turbo problemi ortadan kalktı vs.. ve seneye benim gibi düşünenler mutlaka olucaktır ve ben arabamı satmaya kalktığımda yıllık 1000euro vergi farkını ve 6 yaşında bi arabaya binmenin riskini düşünen arkadaş 34bine aldığım araca 28binden fazla vermiyecektir. zaten bu aracın yıllık zarar ortalamasıda 10bin euro! sıfırı 75bin civarındaydı şimdi 34bine alan satan yok. sadece 4 sene geçti!!! ben vazgeçtim. herkese teşekkürler.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|