"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| 18 Mart - İstanbul>Ankara - |BMW+Mercedes-Benz|
Evet sonunda BMW TEAM olarak ilk aktivitemizi gerçekleştiriyoruz. Sürüş zevkinin öncüsü BMW'den sürüş dolu saatlere sahne olacak bir buluşma! İstanbul - Ankara! Benim de Fordçu olmamla beraber muhtemelen hiçbir BMW'nin katılmayacağı BMW buluşması! ![]() Şimdilik kafamızda oluşan fikir, 17Mart haftasında yapmak. Cumartesi öğlen saatlerinde yola çıkıp Pazar akş**ı geri dönmek. Ailesel mazereti bulunan bazı şahıslar PAzar sabahı gelip Pazar akş**ı dönmeyi düşünüyorlar. Bir ayarlama yaparız elbet, tarihi de ortak bir şekilde belirleriz. Orada da artık ev sahibi arkadaşlarımızı bize güzide şehrimizi tanıtırlar. Çok kalabalık hale gelmemiz durumunda kalma işi sıkıntya girebilir. Yine topluca konuşur anlaşırız.. Öyle Samuraylar gibi höt küt öyle böyle demeyiz biz ![]() Haddi bakkiiim ! ![]() BMWTEAM İstanbul - Ankara Buluşması Katılımcı Listesi İstanbul Tayfası thekillingroad t1022 blackjack no 13? diesel kompressor KaTo ... .. . Ankara Tayfası The Kral.. gelmezse banlanır.. hakkaten hiç şaka falan değil. OmeRS erkin006 executive max-ime leventse cHeeRs atomkarınca zdd maxpower Görkem-06 ... .. . Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 08-03-2007 - 01:47 |
| | |
| | #2 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: BMW TEAM İstanbul > Ankara!
ekle beni ozan kardeş ![]() elimizden geldiği kadar gezdiririz Ankarayı size...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: BMW TEAM İstanbul > Ankara!
İlk mesajda biraz hata var da şimdi konu geyiğe dönmesin. 17 Mart Cumartesi günü sizi bekliyor olacağım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ozanım göbeğini yastık yapacam bekle geliom
__________________ Team VW |
| | |
| | #5 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
Sizi agırlamaktan mutluluk duyacağız herkesi bekliyoruz.
|
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Nerde kalcaz olm, ev mev ailelere sıkıntı vermeseydik...Arabada uyuruz koyun koyuna ![]() Ya da sabah geçip akşama donelim abi... Ankara duy sesimi, gece musikli biyerlere gidip alkol olayına girelim, Ankaranın da gece hayatını gormus oluruz...Gerçi dam problemi olur heralde
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| Senior Member | Re: BMW TEAM İstanbul > Ankara!
Abi şansınıza bizim inşaatın kapı-camları falan bitmiş. Soğukta kalmayacaksınız. Bir elektrikli soba getirin dicem ama elektrik de yoktur orda. Olmazsa sabahlarız ya benim için sorun yok. Şansınızdan Ankaranın gece hayatının en faal gününde geleceksiniz, cuma-cumartesi akşamları tüm millet içmeye gider, kalabalık olur, dam problemi de. Fakat bir araştırma-rezervasyonla bu işi de çözeriz. Bu konuda Kıralın fikirlerini alalım derim. Bir de Karting yapacaksak ben şimdiden rezervasyon yaptırayım pazar sabahına. Ankara'dan gelmesini tahmin ettiğim(gelmesini istediğim) kişiler; leventse, evrenn, Görkem-06, max-ime, atomkarınca, zdd, -HK-, RoadFighter, KLL, maxpower... (aklıma şimdi bunlar geldi, ActiveX,erkin006,OmerRS,The KrAl ve bendeniz demirbaşız zaten, kesin geliriz)
__________________ www.OTVYEHAYIR.com Mesajı son düzenleyen executive : 01-03-2007 - 22:17 |
| | |
| | #10 | |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
| Re: BMW TEAM İstanbul > Ankara! Alıntı:
![]() siz bi gelin Ankaraya ister fasıl ister club keyfinize göre biyerlere akarız
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|