"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Felix The Cat Kayıt Tarihi: 16-05-2007 Yaş: 28
| Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar
Merhaba, Bu sabah Renault yetkili servisine bakım için bıraktım arabamı. 1-2 saat sonra arayıp aracı lifte alırken bagajı vurduklarını ve göçük boya kalkması gibi hasarların oluştuğunu söylediler. Yapacaklarını, ancak onayımı istediklerini söylediler. Ben de önce görmek istiyorum dedim ve yaptırırsam 3 gün seviste kalacağını söylediler. Arabamın daha önce hasarı yoktu. 2006 20 Nisan çıkışlı trafiğe. Orjinalliği bozulmuş olacak. Daha önce böyle bi tecrübe yaşayan var mı? Ne yapmalıyım? Önerilerinizi bekliyorum... (Megane II Sedan Privilage 1.5dci 100bg.) Teşekkürler, Deniz |
| | |
| | #2 | |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar Alıntı:
+3 gün bi kaybınız var. Bence kovalayın bu işi.
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. | |
| | |
| | #3 |
| ®©_phoenix_®© Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: . Otomobil: '04 Megane 2 Sedan -'99 LAguna 1.8
| Re: Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar
walla dostum ilk önce geçmiş olsun diyorum. başıma böyle birşey gelmedi. ama aklıma ilk gelen eğer oluyorsa yaptırıp, servise yaptırmadan önce fotolarını çektirmen bunun kendi hatamız oldugunu belirten kağıt imzalatman tabi oluyorsa. yani ilerde satmak istersen en azından böyle bir olay olmuştu bu yüzden yapıldı işte yapılmadan önceki fotoları ve belgesi gibisinden...
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
| Re: Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar Alıntı:
+1111 çok mantıklı.. yenisini vermeleri çok zor çünkü. | |
| | |
| | #5 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24
valal değer kaybı falan tr de malesef bişi alamazsın o manada bence yapabilecegin en iyisi 1. bagajdaki göçük çok çok ufak bişiy diilse bagajın yenilenmesini istemek ve boyanın tutması konusunda peşinen garanti istemek 2. bakım için bırakmışsın arabayı. o bakımı bedavaya getirtmek. bunlar anlaşma yolu ile yapılabilir bence mahkeme ile falan ugrasıılacak bişey deil zamanına yazık olur |
| | |
| | #6 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
Bizim basımıza gelen daha bi entrasan Maslak hyundaiden sıfır H100 aldık teslim almaya gittik iceride cay vs ikram ettiler dısarıdada arabayı hazırlıyorlardı Sonra bir tel geldi kadın satıs danısmanı kem küm oldu biz süphelendik sonra dediler elemanımız arabanın sürgülü kapısını vurmus. Bizde baktık sürgülü kapı bitik durumda sonra calısan cocuğu üzgün haliyle görünce bisey demedik 3-4 sonra fabrikadan boyalı komple kapı getirdiler taktılar öyle teslim aldık... Bence cok hasar yoksa yenisi ile degistirmeyi düsünme gerci degistirmezler gibime geliyor allah beterlerinden saklasın kazasız belasız sürüsler |
| | |
| | #7 | |
| Nissan Takım Kaptanı | Re: Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Felix The Cat Kayıt Tarihi: 16-05-2007 Yaş: 28
Henüz arabamı görmedim ne halde olduğunu bilmiyorum. Saat 5 te gidip bakacağım. Aracım 1 yaşında ve 30000 km de. Ama sıfır gibi çok iyi bakıyorum aracıma. Çiziği dahi yok. Servisle konuştum şimdi, göçük olduğunu ve boyanması gerektiğini söylüyorlar. Yeni araç vereceklerini hiç sanmıyorum ama arabam da bu olaydan önce ikinci eli gayet iyiydi. Bu hasar ne kadar değer kaybına sebep olur acaba. Üstelik arabam siyahtı ve bu yeni boyanmayı gösterir mi? Zaten onlar gerekli onarımı yapacağız diyorlar. Yeni boyanan yerin sırıtmaması için bütün arabaya pasta cila yaptırmalı mıyım? Bu tür durumda yeni araç ile ilgili olarak bildiğiniz örnekler var mıdır? İlginiz için teşekkürler, Deniz |
| | |
| | #9 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
geçmiş olsun öncelikle,hiç hoş bir durum değil açıkcası...ama araba değiştirmek gibi bir durum çok ama çok zordur bir parça boya için..değer kaybetmesi açısındanda adam gibi yapıldığı takdirde merak etmeyin tek parçanın bir kaybı olmaz,siz yine temiz temiz bakın,kullanın hiç bir sorun olmaz...
|
| | |
| | #10 |
| ReNaULt HıGh PeRfOrMaNcE | Re: Yetkili Serviste Arabamı Vurmuşlar
servıs garantıden aracınızdakı hasarı gıderıceklerdır zaten yenı bı arac kesınlıkle vermezler cnku yenı araba verılıcek bı hasar yok aracta okudugum kadarıyla artı bagaj boyandı dıyede ole asırı bı deger kaybı olucagını zannetmıyorum genede resmını cekın ve dıger arkların dedıklerı gıbı bır kagıt ımzallattır en azından senın kaza yapmadıgınıza daır bı belge olur elınde satıcagın zmnda boyalı kazalı fln dıyene gosterırsın ama dedıgım gıbı ole asırı bı deger kaybı olmaz yanı
__________________ HeLL wAs FuLL so I CaMe BacK!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|