"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Cücü Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 29 Otomobil: Renault Megane II Hb.
| Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
Evet team renault uyelerı su guzel araclarımızı gorelım
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Cücü Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 29 Otomobil: Renault Megane II Hb.
| Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
__________________ Mesajı son düzenleyen Lancelot : 31-01-2007 - 23:19 |
| | |
| | #3 |
| Full Metal Jacket | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| M coupe | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
Megane coupelerin hastasıyım çok hoşuma gidiyor
|
| | |
| | #5 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
4 golf içinde 1 megane güzel araçlar kazasız belasız
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... Mesajı son düzenleyen Lancelot : 10-01-2007 - 00:02 |
| | |
| | #6 |
| Full Metal Jacket | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım) İmza 10 numara yanlız,hem Megane Coupe hem Cimbom.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| M coupe | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
abi senin araba f7r motorlumuydu
|
| | |
| | #8 |
| Full Metal Jacket | Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım)
Kardes araban cok hos kazasız belasız masallah... İlk cıktıklarında cok beyenmıstım ve ıstemıstım ama param ancak cılo ya yetmıstı o zaman kısmet olmadı yanı
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Re: Team Renault (Araclarımızı Tanıyalım) evet abımın garaj orası orda herkes golf hastası ![]() ama araclar gumus beyaz... vb renklerdeler bence hıc yakısmıyor bu tarz arabalar
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|