"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005 Yaş: 21
| renault 25...
arkadaşlar bi renault 25 almayı planlıyorum arabaya gittim baktım.. hiçbir sorunu yok 2. sahibinden arabaya daha tüp takılmamış... aracın sahibi citroen servisinde çalışıyo o yüsden arabaya güveniyorum... bu araç benzinli haliyle yeni zamlarla beraber 470 bin felan yakıomuş... tüp taktırrsam bu ne kadar düşer?? bu araç hakıkında pek bişi bilmiyorum... bildiim tek şey parçasının zor bulunduğu... bilen we kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. şimdiden tşkkrler
__________________ Kasaba MinneT edeCeğiMe KapıdaKi KediYi KeseR yeriM... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005 Yaş: 21
|
bu arada araba 91 model 2.0 karbiratörlü...
__________________ Kasaba MinneT edeCeğiMe KapıdaKi KediYi KeseR yeriM... |
| | |
| | #3 |
| Rott ;) |
valla renault 21 desen baya bi yazardım ama 25 ten hiç anlamıyorum... bir soru daha sorabilrmiyim ?? neden 25 ? yani temiz bir concorde veya bir safrane almak varken... tabi ki zevk sizin belki bi anısı vardır hoşunuza gidiyodur özellikle o ayrı... |
| | |
| | #4 |
| Doctor |
temizliğine güveniyorsan sorun yok.ama 17 yaşında bir araç sonuçta ve ne zaman naapçağı belli olmaz. fakat 21den çok daha konforlu ve geniş olduğu kesin
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #5 |
| Rott ;) |
orası öyle 21'in bir üst sınıfı... fakat Türkiye'de sayılı olduğu için gerçekten anlayan usta konusunda parça konusunda sorun olur gibi geliyor...yoksa kral araba...birde sorun olmazsa kaça alıyorsunuz ??öğrenebilirmiyiz?
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
bedavaya yakın bir rakamlarda veriyorsa al da... parçası olmayan 17 yaşında ve sıradan bir aracı almak kendine eziyet bence... özel bir araç olur da cidden seversin gülü seven dikenine katlanır der uğraşırsın...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #8 |
| nuriQocca |
zamanında sağLam bir otomobiLdi..470 yakıyosa LPG de 270 e fLn düşer sanırım..ben aLmazdım..
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
Eski lüks renoların içleri çok hoşuma gidio..uçak gibi bir sürü tuş |
| | |
| | #10 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |