"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
|
ARKADAŞLAR RENAULT 12 GTS Sİ OLAN YOKMU BENDE 84 MODEL VARDI.ORJİNAL ELEKTRİKLİ CAMLAR VE SON DERECE KONFORLU KOLTUKLAR VARDI. HALA UNUTAMADIM..170.. ![]() |
| | |
| | #2 |
| M coupe | Re: Renault 12 Gts !!1
Bendede var Renault 12 stw
|
| | |
| | #3 |
Benimki 93 model elektrikli camları nasıl yaptırdın
|
| | |
| | #4 |
hani kimse yokmu başka renault 12 si olan
|
| | |
| | #5 |
| PsYCHo-SoMaTiC ADdicT | Re: Renault 12 Gts !!1
bizde de reno 12 tx vardı 86 model. çaydanlık derdim o zamanlar ondan iyi reno 9 lar falan vardı bide 5 vites eski kasa şahinler ey gidi günler ey
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Renault 12 Gts !!1
bende Cüneyt Arkın'ın bir filminde deli gibi sürdüğü sahneler gördükten sonra Toroslar başka geliyor gözüme demir tamponlu sedan olanlar tertemiz toplayacan aslında,yaylı koltuklar falan oh mis gibi bu arada,otomatik camı elektrikçiler yapıyor Freeboy_06
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #7 | |
| M coupe | Re: Renault 12 Gts !!1 Alıntı:
| |
| | |
| | #8 |
| Cücü Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 29 Otomobil: Renault Megane II Hb.
| Re: Renault 12 Gts !!1
bızdede renault 12 gts sı vardı cok net hatırlamıyorum ama rahat bır araba oldugu kalmıs aklımda
__________________ |
| | |
| | #9 |
| BAD Clio | Re: Renault 12 Gts !!1
84 model yeşil. içi sütlü kahve rengi ön camları otomatik gts miz vardı ogün bu gündür reno cuyum |
| | |
| | #10 |
| Japan Fan _ German user | Re: Renault 12 Gts !!1
bizdede vardı 88 ama maalesef aracın adece beyaz rengini hatırlıyorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|