"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye |
bendeki 1.6 16v arabaya gittim remus egzost aldim. Modeli alta gonderiyorum. En altaki yanik agizli olan. http://www.remus.at/php/index.php?cm...iProductType=1 Kat. konv. iptal ettirip yerine bos susturucu almistim. Gel gelelim taktirdigim remus ilk kalkarken cok az spor ses vermesine karsin ust devirlere tirmandikca kuzu gibi sessizlesiyor hafif bir ugultudan baska birsey vermiyor. Yanipatlak olan eski son susturucum guzel olmamasina karsin ust devirlerde daha cok ses vermekteydi. Ozetle okdar paraya boye bir sonuc cok basarisiz. Acaba bu remus yanlis mi takildi yoksa remuslarin genel ozelligimidir. Dikkat edilmesi gereken teknik bir ayrintimi varmidir. remus un sitesine gidip www.remus.at ana sayfanin sol alt kosesinde sound diye bir bolum var. orada cesitli arabalarin orjinal ve remuslu sesleri var. Bilhassa seat toledo yu dinlemenizi tavsiye ederim. Ama benim elde ettigim sonuc oradaki orneklerinin yakinindan bile gecmiyor. Bilgili arkadaslar yardimci olabilirse sevinirim. Tesekkurler. |
| | |
| | #2 |
| !B0C@N | Re: remus egzost+ megane coupe
Sen NeymİŞİŞİn Be Abİ
|
| | |
| | #3 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: remus egzost+ megane coupe
remus hep az ses verir ztn, kat ptali ile cok gusel ve tok bi ses alabilrsn, hazır yaptrmısken egzoz borularını da 51mm yap gusel yaptıtırsan iyi per. ve ses alırsın..
|
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 06-08-2004
orta susturucuyu düzle boruları 51 mm yap kat iptalı yap sese bak sonra |
| | |
| | #5 |
| Lord Of The Geyik's | Re: remus egzost+ megane coupe
sen yannıs yapmısın herkez çok buyutuor bu remusu bole duyuolar ooo diolar ama tırt ben solim
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: remus egzost+ megane coupe
bende var. çift çıkış. sesi çok tok. ben korktum tek çıkış takmaya. babam eve almaz diye |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 10-02-2006
sadece son susturucu k4m motorlarda seste hissedilebilir bir değişim göstermiyor. orta susturucu kat ün ikisini veya sadece ortayı iptal ettirnmen gerek. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|