"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | megane II yay lazım
Arkadaşlar selam bende artık Renault tayım tabi Anadol herdaim var. Sedan megane II 2.0 aldım ikinci el 3,5 cm lik yay arıyorum yardımlarınızı bekliyorum. Birde eksoz ne uyar şöyle fazla bağırmadan gezeceğim...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: megane II yay lazım
abi renault enteresan araç. frenleri suspansiyonu garip. egzozu gizli falan. bence standart standart bin .. ama madem ses istiyoum diyorsun filitre tavsiye ederim zira güzel maşallahlı ses var
|
| | |
| | #3 |
| Renault Sport® Kayıt Tarihi: 09-04-2007 Yaş: 28
Kardeş Selam... Yay için Koni yi tavsiye ederim sana. 35mm.. egzost içinde uğraşma derim. Çünkü tamponun altına baktın mı hiç. ekzost koyarsan kesicek yerler var. Kesmeden koyarsanda habire vurursun 2.0+ filtre başka bişi demiyorum ama illaki diyorsan ben ekzost da koycam o zaman git renault un orjinal sport kit'ini al peşinede SEBRİNG ekzost.... o zaman da yay alma çünkü tüm kasislerde kalırsın. Tercih Senin Kolay Gelsin....
|
| | |
| | #4 |
| Cücü Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 29 Otomobil: Renault Megane II Hb.
Kesinlikle eksoz için ugraşma derı bende cok zor ![]() yay ıcınde ben bir iki yere sordum Elbach oneriyorlar genelde
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
Koni Amortisör-Yay ve Supersprint'in MeganeII için ürettiği komple egzoz tavsiye ederim, yalnız egzoz ucu alma, alırsan çok aşağıda kalır tampon kalın olduğundan, çirkin görünür ve ülkemiz yollarında zorlanırsın..
|
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-05-2007
caca abim gir burda var sana lazım olan şey sana sözüm vardı ya SD ![]() hadi hayirli olsun kardes......... http://www.autoclubturkey.com/y_ikinciel_goster.php?ieid=5438'); |
| | |
| | #7 |
| Doctor | Re: megane II yay lazım
egzosu tavsiye etmem.gereksiz yere para harcamış olursun.ne performans anlamında nede ses olarak bir işe yaramıyor.
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
|
bende bir takım 35 mm yay mevcut baris_ant82@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz markası wogtland alman malı |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 29
| Re: megane II yay lazım Olur mu hiç, benim egzozdan anladığım Headers + Orta + Son ve geniş borulardan oluşan kit, bu durumda cidden hissedilir bir fark oluyor..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|