Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Renault

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 02-04-2007, 18:03   #1
psamathion'lu

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Exclamation Megane II yardım

sevgili dostlar emektarımın çoktan yenileme vakti geldide geçiyor (R11) şu an için en yakın seçenek 04 mod. megane ll dci görünüyor ikinci el. bu kasanın sahipleri ve tecrübe edenleri + ve - lerini yazıp bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim

civicopat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2007, 19:21   #2
Bass Guitar Player

diablo212 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1
Re: Megane II yardım

Dizeli hakkında eski teknoloji bir motor olduğunu biliyorum.Eğer şansın varsa makyajlı kasalardan alırsan hemde 100 bg almış olursun.Ama konfor olarak güzel araç.Sağından solunda hafif tıkırtılar gelir.Kafayı yedirtir.Yakıtı iyidir.Servisi pahalı değildir.Vs vs .Güzel araç yani.

Eski 02-04-2007, 20:02   #3
psamathion'lu

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi diablo212 Mesajı Göster
Dizeli hakkında eski teknoloji bir motor olduğunu biliyorum.Eğer şansın varsa makyajlı kasalardan alırsan hemde 100 bg almış olursun.Ama konfor olarak güzel araç.Sağından solunda hafif tıkırtılar gelir.Kafayı yedirtir.Yakıtı iyidir.Servisi pahalı değildir.Vs vs .Güzel araç yani.
arabayla tecrübeye çıktım açıkçası yaptığı km'ye nazaran (150k) göğüs yada kapılardan tıkırtı ve de cam fitillerinden rüzgar sesi gelmiyordu... gene de paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim

civicopat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-04-2007, 20:51   #4
Bass Guitar Player

diablo212 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 1

Valla t.dağ ın yolları aşırı bozuk.O yüzden belki sadece bizim arabaya nazaran bir ses geliyo olabilir.Şehirden şehire fark eder tabiki.

Eski 02-04-2007, 21:43   #5
Doctor

initial-d - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 1,6 Corolla

ufak tefek tıkırtı geliyor doğru.az yakar.güvenlidir.servisi pahalı geliyor ama bana bayağı.normal bir bakıma giriyosun kafadan 249 ytl yazıyorlar

100 beygirlik modellerde bayaa arıza çıkıyormuş motorda.herkes şikayetçi diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.

genelde iş için kullanıldığından az km de temiz bulman zor.ama alınabilir bir araç

Eski 02-04-2007, 21:48   #6
Uur

max-ime - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi civicopat Mesajı Göster
sevgili dostlar emektarımın çoktan yenileme vakti geldide geçiyor (R11) şu an için en yakın seçenek 04 mod. megane ll dci görünüyor ikinci el. bu kasanın sahipleri ve tecrübe edenleri + ve - lerini yazıp bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim
Eğer alacaksan en az 05 model olsun garntisi olsun.

+ ları gerçekten çok geniş bir araç eski passsattan filan geniş

Servisi garanti yönünden çok esnek,parça fiyatları muadillerine göre daha uygun

Rakiplerine göre az yakıyor ve gerçekten çok sessiz

-leri direksiyon tepkileri çok iyi değil.

dizel için söylüyorum çekişi kötü değil ama rakipleri kadarda iyideğil,hata baya da bir fark var

Başkasormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

max-ime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 00:07   #7
Senior Member

DEVILS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bizde 2004 model dci var hb
artıları herşeyden önce güvenlik yakıt ekonomisi ve servis parça olarak rakiplerine göre daha uygun
eksileri direksiyon hissiz biraz alışman gerekiyo donanıma görede içinden gelen tıkırtı sesleri değişiyo sanırım baz donanımalrda daha az tıkırtı var

bir kaç bilgide deneyimlerden veriyi performans olarak büyük bi beklentiye girme ara hızlanmalar konusunda benzinli araçlardan daha iyi 0-100 deyse fabrika verisine inanma 12,5 gibi kalkabiliyosun yani 1.6larla rekabet edebilirsin kafanda dizel araç gitmez gibi bi mantık olmasın yani. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım

DEVILS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 00:11   #8
Senior Member

DEVILS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

buarada bizdede megane2 den önce 92 flash vardı satarken zor sattık baya özleniyo ama alıştıktan sonra binince flash'a iyi bari elimizde kalmadan sattık dedik

DEVILS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-04-2007, 00:55   #9
Cücü

Lancelot - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Renault Megane II Hb.

dostum dızelını bılmem ama bende 16 sı var ve bugun daha once dızelını kullanan bır arkadasa verdım arabayı cok fark oldugunu kendı soyledı makyajlı kasaların 100bgnın ıyı oldugunuda cok kısıden duydum...
benım araba ıcın artıları ve eksılerı ıstersen bır kez bana gore tek eksı tarafı ıc kısımdan ufakta olsa seslerın gelmesı... bırde cok yuksek bır arac olmasını ekleyebılırız yay lazım yanı
artıları ıse cok konforlu yakıtı ve servısı cok uygun... ve 1.6 benzınlılerı ıcın konusmak gerekırse ıyı gıdıyor

Eski 03-04-2007, 02:21   #10
Doctor

initial-d - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 1,6 Corolla

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Lancelot Mesajı Göster
dostum dızelını bılmem ama bende 16 sı var ve bugun daha once dızelını kullanan bır arkadasa verdım arabayı cok fark oldugunu kendı soyledı makyajlı kasaların 100bgnın ıyı oldugunuda cok kısıden duydum...
benım araba ıcın artıları ve eksılerı ıstersen bır kez bana gore tek eksı tarafı ıc kısımdan ufakta olsa seslerın gelmesı... bırde cok yuksek bır arac olmasını ekleyebılırız yay lazım yanı
artıları ıse cok konforlu yakıtı ve servısı cok uygun... ve 1.6 benzınlılerı ıcın konusmak gerekırse ıyı gıdıyor
düz vitesi giderde,bizdeki otomatik tam eşek

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları