"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| psamathion'lu |
sevgili dostlar emektarımın çoktan yenileme vakti geldide geçiyor (R11) şu an için en yakın seçenek 04 mod. megane ll dci görünüyor ikinci el. bu kasanın sahipleri ve tecrübe edenleri + ve - lerini yazıp bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim |
| | |
| | #2 |
| Bass Guitar Player | Re: Megane II yardım
Dizeli hakkında eski teknoloji bir motor olduğunu biliyorum.Eğer şansın varsa makyajlı kasalardan alırsan hemde 100 bg almış olursun.Ama konfor olarak güzel araç.Sağından solunda hafif tıkırtılar gelir.Kafayı yedirtir.Yakıtı iyidir.Servisi pahalı değildir.Vs vs .Güzel araç yani.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #3 | |
| psamathion'lu | Re: Megane II yardım Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| Bass Guitar Player | Re: Megane II yardım
Valla t.dağ ın yolları aşırı bozuk.O yüzden belki sadece bizim arabaya nazaran bir ses geliyo olabilir.Şehirden şehire fark eder tabiki.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #5 |
| Doctor | Re: Megane II yardım
ufak tefek tıkırtı geliyor doğru.az yakar.güvenlidir.servisi pahalı geliyor ama bana bayağı.normal bir bakıma giriyosun kafadan 249 ytl yazıyorlar ![]() 100 beygirlik modellerde bayaa arıza çıkıyormuş motorda.herkes şikayetçi diyorlar ama ne kadar doğru bilemem. genelde iş için kullanıldığından az km de temiz bulman zor.ama alınabilir bir araç
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #6 | |
| Uur | Re: Megane II yardım Alıntı:
+ ları gerçekten çok geniş bir araç eski passsattan filan geniş Servisi garanti yönünden çok esnek,parça fiyatları muadillerine göre daha uygun Rakiplerine göre az yakıyor ve gerçekten çok sessiz -leri direksiyon tepkileri çok iyi değil. dizel için söylüyorum çekişi kötü değil ama rakipleri kadarda iyideğil,hata baya da bir fark var Başkasormak istediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
| Re: Megane II yardım
bizde 2004 model dci var hb artıları herşeyden önce güvenlik yakıt ekonomisi ve servis parça olarak rakiplerine göre daha uygun eksileri direksiyon hissiz biraz alışman gerekiyo donanıma görede içinden gelen tıkırtı sesleri değişiyo sanırım baz donanımalrda daha az tıkırtı var bir kaç bilgide deneyimlerden veriyi performans olarak büyük bi beklentiye girme ara hızlanmalar konusunda benzinli araçlardan daha iyi 0-100 deyse fabrika verisine inanma 12,5 gibi kalkabiliyosun yani 1.6larla rekabet edebilirsin kafanda dizel araç gitmez gibi bi mantık olmasın yani. sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
buarada bizdede megane2 den önce 92 flash vardı satarken zor sattık baya özleniyo ama alıştıktan sonra binince flash'a iyi bari elimizde kalmadan sattık dedik |
| | |
| | #9 |
| Cücü Kayıt Tarihi: 21-05-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 29 Otomobil: Renault Megane II Hb.
dostum dızelını bılmem ama bende 16 sı var ve bugun daha once dızelını kullanan bır arkadasa verdım arabayı cok fark oldugunu kendı soyledı makyajlı kasaların 100bgnın ıyı oldugunuda cok kısıden duydum... benım araba ıcın artıları ve eksılerı ıstersen bır kez bana gore tek eksı tarafı ıc kısımdan ufakta olsa seslerın gelmesı... bırde cok yuksek bır arac olmasını ekleyebılırız yay lazım yanı ![]() artıları ıse cok konforlu yakıtı ve servısı cok uygun... ve 1.6 benzınlılerı ıcın konusmak gerekırse ıyı gıdıyor ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Doctor | Re: Megane II yardım Alıntı:
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|