"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | megane coupe havayastığı hakkında
slm arkadaşlar gecen hafta küçük bir kaza geçirdim sağ koltuk yan (perde) havayastığı açıldı. arabayı tamir etirdim ama aribag taktırmadım bu yüzden göstergelerde havayastığı uyarı işığı yanıyor onu nasıl söndürebilirim. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Mesajı son düzenleyen onder14 : 05-06-2008 - 01:58 |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
emniyet kemerini ne yaptınız ? ya boşalmıştır yada sımsıkı kalmıştır genelde bu airbag ve beyin işi yapılan yerlerde sigorta denilen bi parça var onu airbag soketinin içine takıyorlar ve soketi sanki çalışır şekildeymiş gibi beyne sinyal gönderiyor siz airbag ve emniyet kemeri saran toplayan yerlere gidin yaparlar genelde bu yöntemi arac satılcağı zaman yaparlar ama inşallah öyle bi durum yoktur alan kişiye çünkü çok büyük haksızlık belki canıyla bile oynamak olur
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
serviste falan varsa tanıdığın bağlat bilgisayara,ordan silsinler
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #4 |
| Member |
yok arabayı satmayı düşünmüyorum, emniyet kemerine birşey olmadı normal görevini görüyor. verdiğiniz biligi için teşekkürler
|
| | |
| | #5 |
| Member |
servise danıştım ama yeni havayastığı almamı söylüyorlar maliyet içinde 1850 ytl istiyorlar sadece parça için işcilik hariç beyin için 1250 ytl havayastığı için de 600 ytl çok pahalı bulduğum için bu yöntemi seçiyorum
|
| | |
| | #6 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
dediğim gibi airbag ve beyin işi yapan yerlerde o dediğim malzeme ve sonrasında da airbag beyninin epromunu değiştirip takılan yeni eproma program yükleyip kullanabilirsiniz pc ye bağlatmakla silinmez o uyarı
__________________ Hayata pause ... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|