"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-10-2007
| megane coupe bir kaç sorun?
2000 model 1.6 16v ccoupe aracım var... -aracımın kontağını açınca polen filtresinin alt taraflarında tak tuk şeklinde sesler geliyor,bu ses arabanın içinden bariz duyuluyor,kontak harici kalorifer fanını açıp kapayıncada ses aynen devreye giriyor.6,7 saniye sürüyor ve kesiliyor...bu sesin ssebebi nedir bilen varmı? tamirri mümkünmü?büyük ihtimal klima,havalandırma ile ilgili? -arka kelebek camların biri açılmıyor bunuun tamiri mümkünmüdür yoksa motorununmu değişmesi gerekir? - |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2008
|
bendede 2001 modeli var.benim aracamın her iki kelebek cam motoru da arızalı.motoru çok aradım.çıkmacılarda yok.servizler getiririz diyorlar..acıkcası korktum fiyat sormadım |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
bizde bi dönem 2.0 ide kullandık kelebek camları bazen acılıyodu bazen acılmıyodu hatta acılıpda kapanmadıgı oluyodu biraz ittirip tekrar denedigimizde yada arabayı durdurup calıstırdıgımzda duzeliyodu genel olarak sorunlu diye biliyorum sanırım yeni alıcagın motorda cok dayanmaz ses olayını hiç yaşamamıştık oyuzden bi yorum yapamıycam
|
| | |
| | #4 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
e hocam sonuçta eski modell yanı 2000 vs sonrasıı doğal yada alan iyi kulanmıyosa bunlar ola bilir ama dediklerinini durum kolay yapıla bilir türden sana en fazlaa motorlarr 0 servis fiyatını bilmiyorum 100 yada 200 ytl yee o dediğn ses düzeltlirr kılımanın borusndaa yırtık ola bilir yada içinde parçaa yada fanlı üflüyosaa direkt fanda bi sorun vardır gevşeklik gibi .. benim fikrim buu allh kolaylık versinn ... bi renaultçu olarak hep destek tam destek yanlış anlaşılmasın ilk sahibi hesabıı
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci Mesajı son düzenleyen ıf_could_be : 14-02-2008 - 16:09 |
| | |
| | #5 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
|
puahahahahaaha ![]() ![]()
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007
|
süper forum şenlendi
|
| | |
| | #7 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-07-2004 Yaş: 28
|
öncelikle bildiğim yerden başlıyayım. bende de 2000 model megane coupe var. aynı sorunları bende yaşadım. birincisi kelebek camları bende de bazen çalışıp bazen çalışmıyodu. aracı bi daha çalıştırıp denediğimde çalışıyodu. ama komple bozulmuşsa yapıcak bişey yok değiştiriceksin. gelelim ikinci soruna. kontağı açtığında gelen o ses havalandırmadan geliyor. ama içine bişey kaçtığından değil. kontağı açtığında içeride bi flap var. o flapın dişlisinin sıyırmasından dolayı. kötü haber dişli değişmiyor. komple satılıyor ve bildiğim kadarı ile fiyatı biraz pahalı. çözüm motor kaputunu açtığında direksiyonun ön tarafında bi yerde(siyah ızgaranın altında) bi fişi var onu çektinmi ses kesiliyor. ama ondan sonra havayı devirdaim et yada dışarıdan al fonksiyonu iptal oluyor. |
| | |
| | #8 |
| Uzun_Efe Kayıt Tarihi: 06-04-2008 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Megane 1.6 16V
|
soruyu sorma tarihiyce cevap verme tarihi arasında epey fark olucak ama yaptırmamışsan o ses normal genelde klimadan hep o sorun çıkıyor kelebek açılıp kapanırken yapıyor duymazdan gel mühim bişey değil..motorun değişmesi en temizi ama sanayide iyi bi elektrikçiye yaptırabilirsin..
|
| | |
| | #9 |
| Full Metal Jacket |
İç devridaim ve dış havayı ayıran flaptır sesi yapan.Değişemesi yok,komple alacaksın parçayı feci pahalıdır.Kelebeğe gelince içinde teyp motoru gibi basit bir kısım var ancak motoru komple alman lazım,4 ay filan önce 650 ytl gibi fiyatı vardı.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|