"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-01-2008
| Megane 1.6 coupe 1.6 RXI
Aracımın jant ve lastiğini degistiemek istiyorum.Aracım belirttiğim gibi Renault Megane Coupe 2001 1.6 16 V RXI...uzerine alaşım jant var.sanırım bunun jantları 15 inch. bir arkadasımdan dort bijonlu 17 inch'lik jant almak istiyorum.uzerindekilastiklerin markası dunlop yanak olcusu 205/40. Sorum: Bu jantlar (17) uzerindeki lastiklerle beraber aracıma takılabilir mi?surtme ,agırlasma,buyuk gelme vs bir sakıncası olur mu? Onerir misiniz? Saygılar, Ozelime de cevap yazabilirsiniz..tolgaotkunc@hotmail.com |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-02-2008
|
hiçbirşey olmaz rahatlıkla takılabilir....
|
| | |
| | #3 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
güncel çok çok yakın bi arkadaşım aynı araçtan satın aldı ve ufaktan bişeyler yapmak istiyoruz gerçi o hiç birşey yapmak istemiyor ama ben bi hayli gaz veriyorum jantlı filan güzel bi megane coupe resimleri de varsa iyi olur |
| | |
| | #4 |
| burak |
slm.dostum bende de var 2000 modeli.17 aldım bende...ancak performans istiyorsan en güzeli 16....lastik yanağını da 45 den aşağı düşürme kesinlikle çünkü takır tukur gidiyorsun...tabi tercih senin...resim istersen sahibindene gir.süper temiz megane coupe yaz....grşrz..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|