"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
| lütfen yardımmmmmmmmmm
arkadaslar gunlerdır araba benı delı edıcek.araba 2003 model clio 1.6 sport.bıraz uzun olucak ama okursanız sevınırım.sorun su arabamla ozellıkle kalkıs anlarında araba devırden dusuo ve devır saatı dıbe vuruo devır saatı calısmıo.gunlerdır zaten sag en altta motor ısıgı yanıo.2.devır saatının calısmamasının yanında onunla bırlıkte hararet gostergesıde dusuo.ve ortada bulunan kırmızı ısık yanıp sonmeyye baslıo.arabayı sag cekıp stop ettırıorum ve marsa basınca araba calısmıo camlar calısmıo sınyaller vb.bazı seyler calısmıo.ılk basıma geldıgınde yolda kalmıstım ve sıgorta bolumunu acıp tum sıgortaları takıp cıkarmıstım.5 numaralı sıgortayı takıp cıkarınca duzelıo ama sora tekrar tekrar yapıo bunu ve ben herseferınde saga cekıp 5 nolu soketı cıkarıp takıorum.arkdaslar basına gelen varsa yardımcı olsun lutfen.bı cok servıse gıttım hıcbırı anlamadı.buarada arabada kat ıptalı hava fıltresı son susturucu var.yardımlarınızı beklıorum arkdslar.
|
| | |
| | #2 |
|
yardım etcek bıtane bıle arkdas yokmu yaw
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
benim başıma aynı arabada gelmişti bu olay bendede 2002 makyajllı kasa clio vardı önceden bayrampaşada bi renault servisi var bence bi oraya git benim sorunu orası çözmüştü sorun neyden kaynaklanıyodu hatırlamıyorum şuanda ama hatırlarsam yazarım |
| | |
| | #4 | |
| Alıntı:
cıldırıcam lutfen hatırlamaya calıs pekı cok masraf acıcak bıseymıydı onu hatırlarmısın yardım edersen cok sevınırım dostum
| |
| | |
| | #5 |
|
cabrıolet lutfen yardım et kardes ya |
| | |
| | #6 |
| Senior Member |
serv,se gittin ve bulamadılar ?? Türkiyedeki servislerin haline bakın.... bilsem yardımcı olurdum ama anlattıklarına benzer şeyleri 1,8 passat da yaşamıştım bir ara o da beyindendi ... clioda durum nedir acaba
__________________ Apache mode on |
| | |
| | #7 |
| BAD Clio |
kat iptaliyle ilgili olmasın
|
| | |
| | #8 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
vallaha bnm bi yakında bu prblem vardı marş motorunda sorun vardı ki bnmde dün arabamda marşa bastım 1 sn ye filşan çalışır gibi oldu stop etti araç marş motoruna baktır bnce sen...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #9 |
| Çiko Member |
bir oto elektrikçiye git derim, sanırım kablolarından biri sıyrılmış veya bir yerde kaçak var kalkışlarda motor sallandığı için bir yere deyip kısa devre yapıyor filtre vs taktıysan oralardaki kablolara bir göz gezdir derim
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 17-09-2008 Şehir: izmir Otomobil: 2005 clio hb
|
kardeş başıma gelmedi ama beyinden kaynaklanabilir sanırım bu tür mekanik arızalar beyinden oluyor motoru felan yıkattıysan beyin hasar görmüş olabilir iyi bir elektrikçiye git derim servis her şeyi bilecek diye bir şart yok iyi bir elektirikci bul ona göster
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|