"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-11-2007
| laguna hakkinda yardim gerekli....
selam arkadaslar; laguna arac aldim, 2,2 diesel, 111,3 ps. arac hakkinda yardima ihtiyacim var, yardimcili olan arkadaslara simdiden tessekürler. sorularim sögle: 1. bu araca powerbox yada chip uygulayan oldumu ? hangi marka ve sonuc nasil oldu? 2. yay takmak istiyorum araca ama sanirim arka aksin yaylari orjinalinden ayarlana bilen yaylar varmis, o yüzden sadece ön yaylar satiliyor, bu dogrumudur? 3. birde bu arac 100 km de nekadar yakar ? kolay gelsin... |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
hayırlı olsun. 1-bu araçtan çok fazla yok türkiyede olanlarda powerbox yapmışmıdır bilmem
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-11-2007
|
pekki uygun powerbox hangisi hangi marka ? birde fiyat nekadar?
|
| | |
| | #4 |
| Doctor |
bosch servise falan git bi istersen.bi bilgim yok o konuda
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #5 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
3. cüden başıyayımm 22 dizel motorr diosan azz yakarr ama nekadar bastığına bağlıı hocaa çoq basarsan çoq yakarr ama gazetede yeni bi haber okudumm RENAULT YENİ LAGUNA NIN TOTAL EXELYUM EURO DİSEL İLEE FUL DEPODA TOPLAM 1 KM YOL YAPIYOMUŞŞ şaştımm vayy canına filann 19 2ç0 dci miydi neydi motrudaa
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|