"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
| buna benzer bı konuyu 1 hafta once actım ama yeterınce yardım alamadım.belkıde konuyu yanlıs yerde actım.2000 model clıo rs mk1 aracımın performansını nasıl arttırabılırım.bu onerdıgınız seylerın fıyatlarını ve nerede yaptırabılecegımıde soylersenız cok memnun olurum.ayrıca cıddıyım bu konuyu acarken.laf olsun forum dolsun dıye yazmıyorum.cok kafamı bozdular ![]() Mesajı son düzenleyen iynn-RS : 11-07-2007 - 13:10 |
| | |
| | #2 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23
| Re: clio RS mk1 modifiye www.k-tecracing.com mu ne var ordan neler yapabilcein konusunda fikir edinebilirsin...bana sorarsan ilk once gusel bi egzoz sistemi, komple ss veya ss headers + buyuk duz boru, sıcak hava almıcak bi hava acık hava filrtesi kiti, sonra da chip....ztn aracın hızlı bunlarla kazanacain gucler sana yetcektir....yok yetmez diosan sole uygulamalar da var, gaz kelebeğini buyutmek, manifolda blue print yaptrmak, kapak taslatmak egzantrk ve sonra chip....iste o zmn bi cok arabaya saka yaparsın...
|
| | |
| | #3 |
| renaultsport | Re: clio RS mk1 modifiye
alper yardımcı olur |
| | |
| | #4 | |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
| Re: clio RS mk1 modifiye Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Re: clio RS mk1 modifiye
ankarada proshop gıyaseddin abi...kapak taslama, manifold ici islenmesini yapabilir...headers cok onemli, ss den alman lazım...chip icin de ist firmalarini oneririrm, cunku custom yapmalılar chipi...wimmer, torque tuning, mehmetgazihan, onno usta.....
|
| | |
| | #6 |
| Re: clio RS mk1 modifiye egzoz sıstemınde degısıklık yaparken katalıtık konvertoru ıptal ettırcezmı yok sa kat kalacakmı.kat ıptalının alt devırlerde performans dusunune sebep oldugunu duydum dogrumu.kat ıptal etmeden kattan sonrakı boruları genısletıp orta susturucuyu ıptal edıp spor son susturucu taksam nasıl olur.
|
| | |
| | #7 | |
| |
| | |
| | #8 | |
kat ın gırısındekı sensor ne olacak. | |
| | |
| | #9 |
| Re: clio RS mk1 modifiye hmmm...forumda bi arat, kesin vardr cozumu....bnm sensoru ters cevrmşlerdi...2 sensor varsa sorun oluo die biliorm...
|
| | |
| | #10 |
| Re: clio RS mk1 modifiye
nasıl ters cevırıyolar.sımdı benım egzoz sıstemı sole.manıfolttan cıkan 4 boru katta once bırlesıyo.bu bırlesme noktasında sensor var.sensorden sonra boru 2 ye ayrılarak kat lara gırıyo(2 tane yan yana kat var bende).sonra kat cıkısları tek boruda bırlesıp orta susturucuya gırıyo. daha sonrada son susturucuyo. yanı tek sensor var bende. arabanın altını gordukce moralım bozuluyo zaten.4 tane susturucunun bı arabada ne ısı var bu egzozo sıstemı degısıklıgı buyuk olcude rahatlatacak gıbı gelıyo bana.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|