Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Renault

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 11-07-2007, 13:03   #1
pleasure max

iynn-RS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Clio RS 172!!!
Arrow clio RS mk1 modifiye

buna benzer bı konuyu 1 hafta once actım ama yeterınce yardım alamadım.belkıde konuyu yanlıs yerde actım.2000 model clıo rs mk1 aracımın performansını nasıl arttırabılırım.bu onerdıgınız seylerın fıyatlarını ve nerede yaptırabılecegımıde soylersenız cok memnun olurum.ayrıca cıddıyım bu konuyu acarken.laf olsun forum dolsun dıye yazmıyorum.cok kafamı bozdular

Mesajı son düzenleyen iynn-RS : 11-07-2007 - 13:10
iynn-RS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 13:18   #2
izo
megane sedan power

izo - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: clio RS mk1 modifiye

www.k-tecracing.com mu ne var ordan neler yapabilcein konusunda fikir edinebilirsin...bana sorarsan ilk once gusel bi egzoz sistemi, komple ss veya ss headers + buyuk duz boru, sıcak hava almıcak bi hava acık hava filrtesi kiti, sonra da chip....ztn aracın hızlı bunlarla kazanacain gucler sana yetcektir....yok yetmez diosan sole uygulamalar da var, gaz kelebeğini buyutmek, manifolda blue print yaptrmak, kapak taslatmak egzantrk ve sonra chip....iste o zmn bi cok arabaya saka yaparsın...

izo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-07-2007, 13:20   #3
renaultsport

clioGT - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: RS
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

alper yardımcı olur

Eski 11-07-2007, 13:39   #4
pleasure max

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi izo Mesajı Göster
www.k-tecracing.com mu ne var ordan neler yapabilcein konusunda fikir edinebilirsin...bana sorarsan ilk once gusel bi egzoz sistemi, komple ss veya ss headers + buyuk duz boru, sıcak hava almıcak bi hava acık hava filrtesi kiti, sonra da chip....ztn aracın hızlı bunlarla kazanacain gucler sana yetcektir....yok yetmez diosan sole uygulamalar da var, gaz kelebeğini buyutmek, manifolda blue print yaptrmak, kapak taslatmak egzantrk ve sonra chip....iste o zmn bi cok arabaya saka yaparsın...
sole yapsam.komple egzoz sıstemı belkı headers .hava fıltre kıtı.emme manıfolduna blueprınt.bunları yaptırdıktan sonra bunlara uyumlu chıp yazılımı ve tımıng ayarı varmıs bunları tr de yaptırabılecegım bı yer bılıyomusun pekı

Eski 11-07-2007, 13:44   #5
izo
megane sedan power

ankarada proshop gıyaseddin abi...kapak taslama, manifold ici islenmesini yapabilir...headers cok onemli, ss den alman lazım...chip icin de ist firmalarini oneririrm, cunku custom yapmalılar chipi...wimmer, torque tuning, mehmetgazihan, onno usta.....

Eski 11-07-2007, 15:27   #6
pleasure max

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi iynn-RS Mesajı Göster
sole yapsam.komple egzoz sıstemı belkı headers .hava fıltre kıtı.emme manıfolduna blueprınt.bunları yaptırdıktan sonra bunlara uyumlu chıp yazılımı ve tımıng ayarı varmıs bunları tr de yaptırabılecegım bı yer bılıyomusun pekı
egzoz sıstemınde degısıklık yaparken katalıtık konvertoru ıptal ettırcezmı yok sa kat kalacakmı.kat ıptalının alt devırlerde performans dusunune sebep oldugunu duydum dogrumu.kat ıptal etmeden kattan sonrakı boruları genısletıp orta susturucuyu ıptal edıp spor son susturucu taksam nasıl olur.

Eski 11-07-2007, 15:34   #7
izo
megane sedan power

Alıntı:
egzoz sıstemınde degısıklık yaparken katalıtık konvertoru ıptal ettırcezmı yok sa kat kalacakmı.kat ıptalının alt devırlerde performans dusunune sebep oldugunu duydum dogrumu.kat ıptal etmeden kattan sonrakı boruları genısletıp orta susturucuyu ıptal edıp spor son susturucu taksam nasıl olur.
senin araban 2.0 ve torku da oldukca yuksek...kat iptali ile alt devirlerde guc kaybettin dooru ama sende etkilemes...komple 60mm duz boru yaptrcan, belki orta susuturcu kalablr, bnde ole mesela...

Eski 11-07-2007, 16:15   #8
pleasure max

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi izo Mesajı Göster
senin araban 2.0 ve torku da oldukca yuksek...kat iptali ile alt devirlerde guc kaybettin dooru ama sende etkilemes...komple 60mm duz boru yaptrcan, belki orta susuturcu kalablr, bnde ole mesela...

kat ın gırısındekı sensor ne olacak.

Eski 11-07-2007, 16:17   #9
izo
megane sedan power

Alıntı:
kat ın gırısındekı sensor ne olacak.
hmmm...forumda bi arat, kesin vardr cozumu....bnm sensoru ters cevrmşlerdi...2 sensor varsa sorun oluo die biliorm...

Eski 11-07-2007, 16:32   #10
pleasure max

nasıl ters cevırıyolar.sımdı benım egzoz sıstemı sole.manıfolttan cıkan 4 boru katta once bırlesıyo.bu bırlesme noktasında sensor var.sensorden sonra boru 2 ye ayrılarak kat lara gırıyo(2 tane yan yana kat var bende).sonra kat cıkısları tek boruda bırlesıp orta susturucuya gırıyo. daha sonrada son susturucuyo. yanı tek sensor var bende. arabanın altını gordukce moralım bozuluyo zaten.4 tane susturucunun bı arabada ne ısı var bu egzozo sıstemı degısıklıgı buyuk olcude rahatlatacak gıbı gelıyo bana.

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları