"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 17 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
| Clio devir saati. yardım!!
arkadaslar arabama devir saatı taktırmayı düşünüyorum.ne yazık kı bu modellerde devir saati yok.bana önerebileceginiz marka ve modeller varmı?bu konuda hiç bi bilgim yok.ilk defa böle bişi basıma geliyor.bide 6500 11000 devirleri filen diyolar bu ne anlama gelıyor.clioda bu kac?yardımlarınızı beklıyorum... ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-11-2005 Şehir: KOCAELİ Otomobil: Renault Kangoo GTİ
|
8000 devirlik olsa işini görür ya bendede kangoo var bendede devir saati yok bende düşünüorum yed markasını önerebilirim
|
| | |
| | #3 |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 17 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
|
sagolasın kardeş.diger arkadaslardan da cvp bekliyorum....
__________________ |
| | |
| | #4 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
ben sana en rahatt kullanıyorumm MONZA 10 numara
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-11-2008 Şehir: öztoprak Otomobil: clio
| clio devir saati
arkadaşım benim 2002 model clio arabamda da devir saati yok hemde arızalndı servise sordum 2008 model clio devir saatli gösterge uyarmış ücreti ise 221 ytl değiştirmek istersen senin kini makul bi ücretle alırım mail adresim efsaneee03hotmail.com
|
| | |
| | #6 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
kardeşim merhaba devir saati takılabilmesi için beyin üzerinden sagem gösterge paneline devir bilgisinin okunabilmesi için sensör çıkışları olması gerekir. 1.6 16v benzinli motorlar için 61 ve 63 nolu pinler devir sensörüne aittir. senin aracın dizel ve gösterge panelinde devir saati yok diyorsun bence hiçbirşey almadan eğer servisin tanıdık ise beyin üzerinden devir bilgisinin okunabileceği sensör çıkışının olup olmadığını kontrol ettirmende fayda var. ondan sonra sana bir dünya ürün tavsiyesinde bulunabiliriz ![]() bu arada bu tip konuları hariçten açmana gerek yok clio modifiyem konusunda arkadaşlar sana yardımcı olurlar.
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|