"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-10-2005 Yaş: 24
| Broadway Rni için jant
Beyler broadway rni lerde çelik jant tavsiyeleriniz nelerdir varsa örnekli resimleri cok süper olur orjinali 13 dimi bu jantların 15 takarsak cok fazla hantallık yakıt ve sürtme gibi durumlar oluşurmu vede aracın boyıda düşecek ona göre tavsiyeleriniz nedir gördüğünüz yakışan falan bildiğiniz varsa onlarıda alalım teşekkürler.
|
| | |
| | #3 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
| Re: Broadway Rni için jant
bence abartıya kaçmamya çalış megane2 jantı vardı broadway da bence çok tip duruyodu hem güzel hemde org. durdurmaya çalış
|
| | |
| | #4 |
abi megane 2 jantı hangisi ya tam olarak net bişi tespit edemedim varmı örnek |
| | |
| | #5 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: Broadway Rni için jant neee ? ![]() ![]() 13lük lastiğin içine 14 jant mı koyuyolar
__________________ |
| | |
| | #6 |
dalga geçmen yarine adama sölesen olmayacağını daha güzel olmazmı .
|
| | |
| | #7 |
| ***Shelby*** Kayıt Tarihi: 04-03-2007 Şehir: ÇANAKKALE/GBOLU Yaş: 20 Otomobil: CLİOSPORT
benim gördüğüm megane 2 dynamic versiyon jantıydı fto yok :-( ama dediğim gibi çok büyük takma bence
|
| | |
| | #8 |
bende bi ilanda gri bir rni de megane jantları görmüştüm ama onlarin megane jantı oldunu bilmiyordum ama gerçekten cok yakışıklı olmuştu şimdi sorun ise o jantlar 16 inc araba cok konforsuz olurmu acaba nediyorsun abi bu işe ?
|
| | |
| | #9 |
| manager | Re: Broadway Rni için jant
selam mıllet ben son gunlerde broadwaylerde hep megane cantları goruyorum benc3e gusel yakısıoda hem orjınal jantları olur renonun :=) bende megan jantları deerım.bende 205 40 17 cant war buyuk canttan yanayım
|
| | |
| | #10 |
gördüklerinden resim alda abi bizde görelim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|