"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | arkadaşlar CLİO almayı düşünüyorum??yardım
merhaba arkadaşlar otopazarında bu aracı beğendim ama sizlerdende bilgi almak istedim CLİO SPORT 1.6 16V 1999 MODEL 103000 KM FİYATI İSE__10950 diyor bu aracta benim merak ettiğim yakıtı, yol tutuşu, kullanımı konforu v.b arkadaşlarım fiyat nasıl değişeni yok diyor tabbi ben baktıracağımda.yardım ve yorumlarınızı bekliyorum. [IMG] [/IMG]
Mesajı son düzenleyen ilkertesko59 : 24-01-2008 - 17:42 Sebep: resim ekleme |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Vso Nofear Mtk görünce detaylı bilgi vericeklerdir Simdiden hayırlı olsun |
| | |
| | #3 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
99 deılde 2000 yada yukarısı senin için daha ii olur , az km li cınsınden yol tutusu aracın standart olarak fena deıldır ama , sen yınede bunu jant yay kombınasyonuyla guclendırebılırsın hızlı aractır fazla gıtmezsen yakmaz chıp yada ne bılım motorla oynucam dersen onlarada gırebılılrsın aslında aftertezzek serdar abi olsa sana daha detaylı bılgılerını verırdı , yınede ınanc gelınce ıstedıgın bılgılerı verır detaylı olarak |
| | |
| | #4 |
| Member |
arkadaşlar teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum.
|
| | |
| | #5 |
| Member |
arkadaşlar resimdeki clioyu dün aldım...yorumlar için teşekkürler...
|
| | |
| | #6 |
| ÜzgünBakanÜye |
hayırlı olsun |
| | |
| | #7 |
| ViRtUeEeE |
hayırlısı olsun
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #8 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START |
hadı hayırlı olsun 1 clıocu daha geldı |
| | |
| | #9 |
| Member |
sağolasınız arkadaşlar..
|
| | |
| | #10 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
hocam ! araç çok lazım değilse kenara para atmaya devam ett Allh bi kolayını verrirde yen clio 1.2 v alırsam hem benzinli hem çok az yakıyo hem yeni kasa hep yenii olan ne varsa var aracın 2 . eli 1 .2 tam fiyat 19 .bin ytl gayret hoccam aceleye gerek yok biraz beklersen sende en iysi en laiğine binersinn hee diyosan bu güzel saygı duyarım hayırlı olsun inş dediğim gibi yaparssın pişman olmassın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|