"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-01-2008
| Acill Clio Sis Farı Clio 2 için sis farı aldım bugün ama küçük oldu galiba onun bi çerçevesi var bilenler veya ilgilenenler bilgilendirebilirmi |
| | |
| | #2 |
|
Acillll
|
| | |
| | #3 |
|
Bi cevap yazan yokmu nebiçim site burası yaa
|
| | |
| | #4 |
| a se de Kayıt Tarihi: 11-09-2007 Şehir: Bursa Yaş: 21 Otomobil: -
|
biz cevap verme memurumuyuz ! işçimiyiz biz, zorunlumuyuz. bilen yazar herhalde.
|
| | |
| | #5 |
| Bilende Bilmeyende Yazmıor İşte Bu Kadar Kişi Arasında Bilen Biri Mutlak Vardır !!! Ayrıca Zorunlusunuz die bişe de demedim isterseniz vermeyin cvp yardım etmek isteyen insanlarda vardır mutlaka nette !!! |
| | |
| | #6 |
| Renault 19 Europa HASTASI Kayıt Tarihi: 26-12-2007 Şehir: izmir uşak Yaş: 17 Otomobil: 2005 vw volt 2.5 tdi ve 2006 clio 1.5 dci
|
arkadasım bende de clıo var.ama sıs lambam yok olsaydı sana yardım edebılırdım.kaca aldın farları.bende almayı dusunuyom da.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Psikopat Rs |
sis farı çerçevesi arıyorsun sanırım bence çıkmasını zor bulursun serviste çifti 50ytl gidip temin edebilirsin
__________________ ![]() |
| | |
| | #8 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| ..
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #9 | |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
| Alıntı:
servıs mı bırası yedek parcacımı. arabam teklıyor,yag yakıyor,gaz yemıyor nedendır dersın sana fıkır verırız. sıs aldım demıssın kucuk oldu ''galıba'' demıssın. nası oluyo bu galıba kucuktur yada degıldır. sen elının altındakı arabaya sis bile alamıyosan site sana ne yapsın.
__________________ | |
| | |
| | #10 | |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
| Alıntı:
![]() valla bende bazen anlamıyorum en ufak incık cincık parçaları bile tanımlanamayan cisim olarak nitelendirenler nasıl araba kullanıyo nasıl sürüyo hiç anlayamıyorum eskiden insanlar atının eşeğinin bile gözüne bakıp anlarlarmış hasta olduğunu neyi olduğunu , kılına tüyüne nalına bile bakarlar tedavi ederler bilirler öğrenirler miş ki arabadır nihayetinde uzay mekiği gibi görmeye gerek yok
__________________ Hayata pause ... | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|