"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
| acil yardım lutfennnnn
arabamın aylardır aırbag lambası yanıo.serv ısıgıyla beraber.heryere gıttım tum servısler gogus acılacak dedıler.koltuk altındakı soketlerı falan temızledıler olmadı.boyle bı sorunla karsılasan varmı arkadaslar.gogsu sokturen falan varmıdır.endıselenıorum gogsu sokturmeye.yardımcı olursanız
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
| Re: acil yardım lutfennnnn
SElamlar. geçmiş olsun önce. bende de 2001 clio 1.4 16v var. aynı şekilde serv lambası ve airbag ışığı yanıyor. koltuğun altındaki soketleri defalarca temizlediler ayrıca b sayara bağlayıp hata mesajlarını siliyorlar. ama birkaç ay sonra ya da bi süre sonra diyeyim yine eskisi gibi yanmaya başlıyor. geçenlerde 2 ay kadar hep yandı. dün bi baktım sönmüş yine kendi kendine. paylaşayım dedim. |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-03-2007
| Re: acil yardım lutfennnnn
işallah benımkıde soner valla ne dıım bılgısayarda yolcu aırbag 1.devre acık hatası verıo.ve benımkı sılınmıo bılgısayardan.kalıcı hata dıolar.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|