"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-10-2005 Yaş: 24
| 1.6 16v Clio Hb
Bu araçlardan almayı planlıyoruz araç hakkındaki fikirleriniz nedir yakıt ataklık 2002 model ve üstü için konusuyorum. Onun haricinde bunlara neler yapılabilir atmosferik olarak komple ss eksoz sistemi falan varmı bunlara göre şimdiden teşekkürler.
|
| | |
| | #2 |
| renaultsport |
16' gzüel bi jant takarsın... tercihen çok kollu ![]() ama perf e yönelik düşünüyorsan elleme veya 15' hafif bir model de olabilir... chip yaparsın... coilover takabilirsin egzos aynı şekilde... ama komple ss e güzel para verirsin ![]() 02 sonrasının ataklığı evvelindne az biraz kötü sanırım 02 den evveli daha hafif çünkü... ama donanım olarak olsun içi olsun 02 ve sonrası çok daha güzel bence... tek kapı aldın mı bir de süper |
| | |
| | #3 |
|
Yok 4 kapı tercihim yeni evliyim yakındada cocuğum olcak ekledim msn e |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
1.6 110 hp gayet güzel giden bir araç bence. 1.4 16v 98 hp olanından vardı benim, fakat hava filt egzoz çip vs , 98 hp olana yapılmıyordu. daha doğrusu yapılsada performans alınmıyordu , onno usta bu araçlara turbo takmadan en fazla 2-3 ps alırsın diye yazdığını hatırlıyorum ( 98 ps için) . 110 ps lik olanı bence ideal , s virajlarda arkasını çok çabuk bırakır , toplamakta neredeyse imkansızdır. eğer alırsan şimdiden hayırlı olsun ama son yazdığımı aklından çıkarma sağlığın için . ben kaza yapmıştım bu yüzden. |
| | |
| | #5 |
| renaultsport |
abi çoluk çocuk filan varsa işin içinde... coilover filan olmaz sanırım |
| | |
| | #6 |
|
Teşekkürler barış başka fikirleri olanlar.
|
| | |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
| Alıntı:
ayrıca arabayı alırsanız göreceksiniz ki aracın yol tutuşuna göre üzerindeki motor fazla gidiyor. | |
| | |
| | #8 |
|
Aklımda olan şöle böyle diyim öyle ucacak deilim eski 106 gti sahibiyim sahipliğimin sona ermeside tahmin ettiğinizden cok acı diyebilirim. Megane 2 jantı güzel bi filtre kiti 51lik düz boru güzelbi son susturucu olsun yeter artar diye düşünüyorum Cok teşekkürler ikinizede bu arada
|
| | |
| | #9 |
| renaultsport |
ne demek... de megane2 jantı neden? |
| | |
| | #10 |
|
Bilmem cok hosuma gidiyorlar orjinal aksesuar gibi geliyor daha once takılı olanları gördüm cokda güzellerdi onunda etkisi var diyebilirm
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 16v, clio |
| Konu Seçenekleri | |
|
|