"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Porsche sevenler kendimizi tanıtalım
Selam arkadaşlar kendimizi tanıtmaya başlayalım ; -isim-(isteyen soy isim) -sahip olduğunuz porsche modeli (eğer var ise kısa bir özetle araç hakkındaki düşünce ve deneyiminiz (daha sonra uzunu sorulacak ; ) ) -Sahip olmasanız bile herhangi bir testte veya arkadaşınızın olarak kullandığınız veya yanında oturduğunuz sürüş deneyimine ortak olduğunuz porsche modeli ve geniş bir yazıyla deneyiminiz. - En sevdiğiniz porsche modeli ( modifiyeli porscheleri de dahil edebilirsiniz... beğendiğiniz modifiyeli porschenin linkini paylaşmak suretiyle) - Kendi kullandığınız araç ve porsche un dışında çok beğendiğiniz bir diğer otomobilin veya markanın ismi. hadi kendimizi tanıtmaya başlayalım. |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Porsche sevenler kendimizi tanıtalım
Hayırlı olsun öncelikle, başarılar dilerim. En beğendiğim porsche modeli tasarım açısından güncel carrera, performans açısından da güncel turbo. Yarın fuarda biraz daha bakayım, ağzının suyu akanlar içinde paspas götürüyoruz |
| | |
| | #3 |
| Eski Member | Re: Porsche sevenler kendimizi tanıtalım
Ertan abi beraber inceleriz
__________________ |
| | |
| | #4 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
Ömer Akkaya Porsche nin bütün modellerini tarihini ve tarzını beğenirim. Porschem yok ama bir 944 almak isteyebilrim ilerde. |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Porscheciyiz... 911 Cabrio 4S Boxster tecrübelerim oldu...kullanmadım ama hakkını vererek kullanan adamın yanında oturdum ![]() arabalardan biri (boxster) lise sondaydık pert oldu öyle söyliyim size sonra ötekini aldı...Abim 944 veya 924 almayı düşünüyor yıllardır, Almanya'da kendisi, temiz bir tane denk düşerse alacak... 911 ve Cayman favorilerim...Bir gün Cayenne'im olsun da isterim... 959 ise muhteşem bir klasik/egzotik benim için...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
ben 911 istiyorum 94 95 model. ama parçasını nereden bulacağım...
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
ben kaan... biraz cayenne kullanma fırsatı buldum... porscheyi sevdirtti açıkçası.... arabanın kalitesine ve yolda gidişi memnun ediyor insanı... bunun dışında ses filan çok iyi... tam şuan hangi porsche modelini beğeniyorum ben de anlamış değilim.... fakat caymanın süper yol tutuşuna aşırı saygım var... bunun yanında arabanın biraz tatsız olduğu söyleniyor... 911 gt3 ü beğeniyorum... kendim audi kullanıyorum... diğer beğendiğim bir marka bmw... |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Cayenne Turbo tecrübemde vardı unutmuşum, yine pek dengeli gitmeyen bir arkadaşla TEMde 1-2 saat geçirmiştim gece vakti
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
KLL gibi 95 911 çok severim bende ayrıca Gt3 leride çok beğenirim , sağolsun ömerle konuşuruz genelde porsche hakkında sevmeyen çok azdır sanırım porsche yi adım Timuçin
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #10 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
adım The, soyadım Stig. porsche yi ailecek beğeniyle takip ediyoruz.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|